• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet Nike Pegasus 40

13 April 2023
Nyinkommet Nike Pegasus 40

Räkna alltid med den bekväma och klassiska Nike Pegasus 40!

Nu är det dags igen att lägga till en ny löparsko till den ikoniska Pegasus-serien. Med Pegasus 40 kan du alltid räkna med en välbekant löpning från början till slut. Oavsett om du lägger in många mil eller om du har ett fartfyllt pass på gång, kommer denna mångsidiga klassiker aldrig att svika dig. Läs nedan hur det senaste Pegasus-förvärvet fortfarande erbjuder samma stöd, men med ökad responsivitet samt förbättrad komfort för de känsliga områdena.

Pålitlig från början till slut

Oavsett om du går med hälen eller framfoten ger Pegasus 40 dig alltid det stöd du behöver. Skon omfattar den fantastiska kombinationen av avstämt neutralt stöd och medvetet placerad dämpning för att du ska vara säker på varje steg. Till och med så pålitlig att du alltid kan räkna med ett naturligt steg med en smidig övergång från häl till tå. Exakt det stöd du har väntat på för dina vardagliga löprundor!

Studsa genom gatorna

Med den här senaste versionen kan du njuta av en otroligt bra respons som du aldrig tidigare har känt i Pegasus-skor. Tack vare fusionen av Nike React Technology samt införandet av två Zoom Air Units gör att du räkna med en mjuk men fjädrande löpning. Den banbrytande React-teknologin består av ett lätt men fast skum som garanterar en bekväm och responsiv löpning. Samtidigt ger Zoom Air-enheterna i framfoten och hälen det du aldrig kan få nog av: Spänst och energi!

Var extra snäll mot dina fötter

Bekvämlighet har alltid varit en viktig del av Pegasus-serien. Pegasus 40 är en behandling för dina fötter tack vare sin inbjudande passform. Det finns inget bättre än att kunna erbjuda de känsliga delarna av din fot lite extra komfort när du verkligen kämpar. Ett band för mellanfoten ger en underbart mjuk känsla för ditt fotvalv, medan ankelskiktets mesh ger fast ventilation och mockainteriören känns som en kudde. Färdig med en cirkulär design som anpassar sig efter din fot har denna klassiker återigen överträffat sig själv!

Nike Pegasus 40 i detalj:

Löpsteg: Neutral
Lämplig för: Väg
Övre material: Mesh i fotled
Material mellansula: Nike React-teknik, Nike Zoom Air Units
Häldropp: 10 mm