• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: Nike React Infinity Run 4

9 August 2023
Nyinkommet: Nike React Infinity Run 4

Oändlig drivkraft och stöd med löparskon Nike React Infinity Run 4!

Räkna med oändligt stöd med Nike React Infinity Run 4. Den här löparskon sviker dig aldrig och ger dig en ovillkorligt stabil känsla från början till slut. Är du redo att gå in i en värld där en ny dimension av komfort, drivkraft och stöd uppnås? Läs då snabbt vidare och låt dig svepas med i skons framgångar.

Magi med naturligt stöd

Om du är en löpare som letar efter extra stöd och stabilitet är Infinity 4 det rätta valet. Strategiskt placerade Flywire-kablar ger den perfekta balansen mellan flexibilitet och stabilitet, så att du kan ta varje steg med tillförsikt. Den avancerade tekniken omsluter mellanfoten som en andra hud och förhindrar att den glider runt i skon. Lägg därtill den breda plattformen så kan du räkna med ett naturligt stöd som du aldrig har upplevt förut.

Hemligheten bakom responsiva steg

Den helt nya skon har det helt nya ReactX-skummet som ger en vansinnigt mjuk landning. Detta revolutionerande dämpningsskum ger inte bara oöverträffad komfort, utan ger dig också extraordinär responsivitet. Hemligheten ligger i den speciella konstruktionen som absorberar varje steg och ger dig en explosiv återfjädring för ultimat kraft i frånskjutet. Och det är inte allt. Den nya React Foam minskar koldioxidavtrycket med minst 43 % jämfört med tidigare Nike React Foam, vilket inte bara ger stöd åt dina fötter utan även är bra för vår vackra planet!

Skräddarsydd för dina fötter

Förutom tillförlitligt naturligt stöd och underbart responsiv dämpning får du inte missa den oändliga komforten. För vad är en bra allroundsko utan en bekväm passform? Den flexibla men ändå stödjande Flyknit-ovandelen andas och håller dina fötter fräscha i flera kilometer. Oavsett om du är en hängiven löpare eller bara letar efter avslappnad komfort ger den sömlösa konstruktionen dig en lätt löpkänsla och guidar dig enkelt genom de oändliga kilometrarna.

Ta en titt på hela kollektionen av Nike React Infinity Run löparskor här.

Fakta Nike React Infinity Run 4 :

Löpsteg: Neutralt
Lämplig för: Väg
Material ovandel: Flyknit
Material mellansula: Nike ReactX foam