• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nytt: Nike Structure 25

1 September 2023
Nytt: Nike Structure 25

Stability where you need it, cushion where you want it.

Nike Running firar. Den senaste versionen av den förnyade Nike Structure blåser ut 25 ljus. Den här skon får inte glömmas bort i den mycket omfattande Nike Running-kollektionen. I 25 år har den varit den bärande skon i kollektionen men fortfarande, efter nästan ett kvarts sekel, har den definitivt gått i takt med tiden. I den här bloggen tar vi dig igenom alla höjdpunkter i denna klassiska Nike-löparsko.

UPPDATERINGAR

Structure har 3 huvudfunktioner. För det första är ovandelen ännu mer ventilerande än sin föregångare. Faktum är att den nu bara består av ett lager mesh. Ovandelen är fortfarande lite rymligare i framfoten men är förstärkt runt mellanfoten. Dessutom är hälen och tungan extra mjuka vilket ger extra komfort.

Dessutom har dämpningen i skon också förbättrats avsevärt. Sulan har blivit tjockare än sin föregångare, samtidigt som den har behållit samma häldropp på 10 mm. Detta gör skon lite tyngre än sin föregångare. Den använder också det uppdaterade Cushlon 3.0-skummet, som är mjukare och känns bekvämare än sin föregångare.

Sist, och självklart viktigast för en stödsko, är det förbättrade stödet. En uppdaterad kombination av riktat och fastare stöd och strategiskt placerad dämpning gör att skon känns stabil i varje steg.

SAMMANFATTNING

Sammantaget kan vi konstatera att Nike Structure 25 har genomgått en hel del förändringar jämfört med sin föregångare. Skon ger dock fortfarande tillräckligt stöd med mycket dämpning. Detta gör dock skon relativt tung. Nike Structure 25 är dock fortfarande den perfekta träningspartnern för din dagliga löprunda eller långa uthållighetspass. Så grunden för de kommande 25 åren av Nike Structure har återigen lagts.

Ta en titt på hela kollektionen av Nike Structure löparskor här.

Fakta Nike Structure 25:

Löpsteg: Stabila
Lämplig för: Väg
Häldropp: 10 mm
Material ovandelen: Mesh
Material mellansula: Cushlon foam