• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet : Nike Vomero 17

12 October 2023
Nyinkommet : Nike Vomero 17

Satsa på mer komfort, mer motståndskraft, fler (snabbare) kilometer och därmed mer njutning. Den sjuttonde upplagan av Nike Vomero har allt detta, och ger dig allomfattande komfort i varje steg och många motståndskraftiga kilometer. Med uppdateringar från fram till bak och från insida till utsida är Nike Vomero 17 mer än redo för dina uthållighetspass på helgen och kortare tempopass under veckan. Vi har listat de viktigaste uppdateringarna av denna allroundsko för dig och berättar varför denna neutrala sko är en helhetslösning för alla dina löprundor även i år. 

Vad är nytt med den här skon? 

Elastiskt skum som du kan glädjas över 

Inte bara en, utan två olika typer av skum i mellansulan garanterar många energiska mil. All kraft du ger i ett steg, tack vare det uppdaterade Nike Zoom X- och Cushlon 3.0-skummet, kommer omedelbart tillbaka i nästa steg. Vill du vidga dina vyer och förlänga din distans lite varje gång? Med Nike Vomero 17 har du den perfekta grunden för många bekväma mil. 

Maximal dämpning 

Hård asfalt kommer inte att få dig på fall. Med sitt förstklassiga ZoomX- och Cushlon-skum är Vomero 17 extremt stark och absorberar omedelbart hårda stötar från asfalten. Praktiskt om du till exempel är lite tyngre eller värdesätter mycket komfort. På inrådan av många löpare har Nike tagit bort Zoom Air Unit vid framfoten, men du får mycket mer mjukhet i stället. 

Premiumkomfort med en lätt och luftig ovandel 

Sikta mot oändligheten och ta fart! Vomero belönar dig från första stund med en mjuk innersula och en perfekt passande mjuk krage vid hälen. Den vadderade plösen känns mjuk mot vristen och skaver inte, och de elastiska skosnörena håller fast skon ordentligt utan att klämma. Ovandelen är också genomtänkt. Den luftiga ovandelen i mesh är lättare och andas bättre än sina föregångare, så att du inte blir varm under fötterna bara så där. 

Stabil yttersula 

Yttersulan på Nike Vomero 17 har uppdaterats och består nu av en flexibel yttersula med en serie nötningsbeständiga gummiknoppar för extra grepp på både våta och torra vägar. Den segmenterade yttersulan ger också mer flexibilitet och hjälper dig att förbättra övergången från häl till tå. 

Sammanfattning 

Nike Vomero 17 har uppdaterats på många fronter och vi är mycket nöjda med resultatet. Tack vare det extra skummet är denna allroundsko särskilt lämplig för dina längsta uthållighetspass och passar även bra för intervaller i upptempo. Om du inte gillar mycket mjukt skum är Pegasus en bättre lösning, men om du vill ha förstklassig komfort kommer Vomero 17 att vara din permanenta favorit under det kommande året. 

Fakta Nike Vomero 17 : 

  • Löpsteg: Neutral 
  • Lämplig för: Väg 
  • Häldropp: 10 mm 
  • Material ovandel: Mesh 
  • Material mellansula: Cushlon 3.0 skum