• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nya lanseringar Juni-23

22 June 2023
Nya lanseringar Juni-23

Med ett par nya löparskor kan du fortsätta att jobba på dina löparmål i sommar. Många märken lanserade nya modeller eller släppte populära löparskor i en ny färg den här månaden. Vi har listat de mest omtalade modellerna för dig.

adidas boston 12

adidas Boston 12


Letar du efter en ny tävlingspartner för medellånga till långa distanser kommer här den allra senaste adidas Boston 12. adidas Boston har redan flera placeringar på prispallen och är den perfekta tävlingsskon för ett snabbt maratonlopp. Denna ultralätta Boston har ENERGYRODS som driver dig framåt utan ansträngning, så att du kan testa din gräns. Detta tillsammans med en blandning av Lightstrike 2.0- och Lightstrike Pro-dämpning gör att dina snabbaste kilometer är inom räckhåll.

Lämplig för: Road| Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 267 gram / Damer 227 gram | Häldropp: 7 mm


asics magic speed 3

ASICS Magic speed 3


Få utlopp för din fartpotential och spring magiskt snabba mil med ASICS Magic Speed 3. Denna tredje utgåva är ett verkligt tillskott till ASICS tävlingssortiment och är gjord för att uppfylla dina tävlingsmål. Hur kommer den här skon att få dig snabbare över mållinjen? Den ultramjuka FF BLAST-PLUS-dämpningen ger dig oändlig komfort utan att ge efter för farten och ger dig den stabilitet du behöver i varje steg. Dessutom har denna Magic Speed naturligtvis en kolfiberplatta, det hemliga vapnet för ett mjukare och snabbare löpsteg.

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral
Vikt: Herrar 220 gram / Damer 186 gram | Häldropp: 7 mm


Uppdateringar av färger

Dessa modeller har funnits på marknaden under en säsong, men finns nu tillgängliga i en ny färg. I vilken färg kommer vi att se dig i starten?


PUma foreverrun

Puma Foreverrun


En ny era för stabilitetsskor har inletts med PUMA ForeverRUN NITRO. Utrustad med det mest dämpade NITRO-skummet och RUNGUIDE-systemet kommer du att springa utan ansträngning i den perfekta rörelsen till evig tid. Resultatet? Färre skador och mycket mer löparglädje. Om du letar efter en ny stabilitetssko som låter dig springa det perfekta steget i all oändlighet så är PUMA ForeverRUN svaret.

Lämplig för: Vägar | Löpsteg: Neutral 
Häldropp: 10 mm


Nike Invincible 3

Nike Invincible 3


Gör dig redo för den allra högsta nivån av komfort med Nike Invincible 3. Den här skon får dig att känna att du går på moln och att du blir framskjuten pass efter pass. Är du redo att flyga? Invincible 3 med ZoomX-skum känns mjuk, löper mjukt och är mycket stabilare än sin föregångare. Under löpningen fångar dämpningen upp maximal vibration för dig, så att du kan återhämta dig snabbare och vara redo för nästa löprunda på nolltid.

Lämplig för: Vägar | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 220 gram / Damer 186 gram | Häldropp: 9 mm


PUma foreverrun

ASICS Trabuco Max 2


Håll inte tillbaka när du vill utforska de mest äventyrliga terrängbanorna. ASICS Trabuco Max 2 ger dig den perfekta kombinationen av komfort, skydd och kontroll för de mest ansträngande trailrundorna och du kan utforska de vackraste platserna i naturen. Den här trailskon har det senaste FF BLAST™ PLUS-skummet för mjuka landningar medan ASICSGRIP™-yttersulan ger tillförlitligt grepp på både våta och torra underlag. Oavsett vilken väg du tar med ASICS Trabuco Max 2 finns det ingen slutpunkt som är ouppnåelig.

Lämplig för: Terränglöpning | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 305 gram / Damer 265 gram | Häldropp: 5 mm


Hittar du inte det du söker? Kolla in vår kategori med löparskor här, det finns säkert något där.