• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nytt i augusti

18 August 2023
Release Alert: Nytt i augusti

Nya lanseringar augusti-23 

Boosta ditt löparäventyr med säsongens senaste löparskor. Med banbrytande teknik och snygg design erbjuder dessa skor från toppmärkena Puma, HOKA, Mizuno, Nike och ASICS en perfekt kombination av stil, prestanda och komfort. 

Magnify nitro

PUMA MAGNIFY NITRO 2 

Gå in i en arena med oöverträffad komfort och uppgradera dina långpass med Puma Magnify Nitro 2. Denna innovativa sko skämmer bort dina fötter med en perfekt balans mellan dämpning och fjädring som möjliggörs av det avancerade NITRO-skummet. Varje steg känns enkelt eftersom skummet försiktigt absorberar stötar samtidigt som det återför energi. Det här blir en bekväm löprunda där du njuter av varje steg du tar. 

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 283 gram / Damer 275 gram | Häldropp: 10 mm 

 

HOKA GAVIOTA

HOKA GAVIOTA 5 

Utforska en värld av sofistikerad löpning med Hoka Gaviota 5. Den här skon är en stabil följeslagare som inte bara erbjuder den berömda HOKA-dämpningen, utan också tar stödet till nästa nivå tack vare den innovativa H-frame-designen. Din fot omsluts av en kokong av perfekt balanserat stöd och mjukhet, vilket gör att varje steg känns som en mjuk kudde. Gaviota 5 är alltid redo att följa dig med en komfort utan motstycke och en stabilitet utan motstycke. 

Lämplig för: Road | Löpsteg: Antipronation 
Vikt: Herrar 310 gram / Damer 259 gram | Häldropp: 6 mm 

mIZUNO WAVE SKY

MIZUNO WAVE SKY 7 

Mizuno Wave Sky 7 låter dina löparupplevelser bli riktigt skyhöga. Denna sko omfamnar dina fötter med extremt pålitlig stabilitet, medan den matchande dämpningen ger dig ultimat mjukhet. Allt detta möjliggörs av det balanserade partnerskapet mellan den kraftfulla Mizuno Enerzy Core och den stödjande Mizuno Wave-tekniken. Med varje steg får du ett dynamiskt frånskjut som får dig att flyga fram som en fjäder. 

Uppfräschad med en flexibel, stödjande men ändå andningsbar ovandel, kommer du att uppleva ett skräddarsytt konstverk för dina fötter. 

Lämplig för: Road| Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 300 gram / Damer 260 gram | Häldropp: 8 mm 

NIKE INFINITY

NIKE INFINITY 4 

Nike Infinity 4 är den ultimata löparskon för alla löprundor. Denna allroundsko ger dig en smidig och responsiv löpupplevelse när som helst, med hjälp av det responsiva React Foam och den lätta Flyknit-överdelen. Oavsett om du har 5 kilometer på schemat eller ett långt uthållighetspass kommer du att uppleva en lätt och smidig känsla i varje steg. Infinity 4 erbjuder det ultimata inom effektiv löpning och ger dig möjlighet att tänja på dina gränser.

Lämplig för: Road| Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 353 gram / Damer 281 gram | Häldropp: 9 mm 

ASICS FUJISPEED

ASICS FUJI SPEED 2 

ASICS Fuji Speed 2 låter dig erövra alla stigar som en blixt från klar himmel. Denna snabba och lätta trailsko är fylld med innovationer, inklusive en fullängds kolfiberplatta för explosiv hastighet och kraft. Kombinerat med GUIDESOLE™-teknik kan du lita blint på en stabil känsla för dina fötter. ASICSGRIP™-yttersulan i gummi gör att du står stadigt i alla typer av terräng, medan skon omfamnar dina fötter med komfort och precision. Ge dig ut på de vildaste stigarna med Fuji Speed 2 och upptäck den sanna innebörden av traillöpning i toppfart.

Lämplig för: Trail | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 243 gram / Damer 210 gram | Häldropp: 5 mm