• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nytt i oktober

25 October 2023
Release Alert: Nytt i oktober

Release alert

Se till att du får fräscht foam  under de många spänstiga och energiska milen. Nike, adidas, New Balance och On har återigen släppt nya modeller för att ta din löprunda till nästa nivå. ASICS har också släppt Lite-Show-kollektionen och du kommer att synas extra bra i mörkret med ASICS bästsäljare. 

New Balance 1080 v13

Oavsett vilken typ av löpare du är och varför du springer så utesluter New Balance 1080v13 ingen när det gäller den ultimata löparupplevelsen. För vissa är det här skon för återhämtningsrundor för andra skon för att avsluta arbetsdagen lugnt och hålla sig i form. Oavsett din motivation är den helt nya 1080v13 din uppgradering till förstklassig komfort under vilken löprunda du än är ute på. 

Lämplig för: Road 
Löpning: Neutral 
Vikt: Herrar 262g / Damer 206g 
Häldropp: 6 mm 

Nike Vomero 17

Du har löparskor som du springer bra med och du har Nike Vomero 17, löparskon som får dig att känna dig oövervinnerlig i varje steg. Nya Vomero 17 ger dig framgångsformeln med outtömlig energi, premiummjukhet och lättviktskänsla, vilket gör det lättare för dig att accelerera din tempoträning och förlänga dina uthållighetspass med flera kilometer. 

Lämpliga för: Road 
Löpning: Neutral 
Häldropp: 10 mm 

New Balance 1080v13

New Balance

1080v13

Nike Vomero 17

Nike

Vomero 17

On Cloudflow 4

Kom in i flödet på nolltid med Cloudflow 4. Den här löparskon är inspirerad av On Cloudboom Echo och gör det möjligt för alla löpare att få upp farten. Skon är lätt som en fjäder och ger en snabb framåtrullning, så att du enkelt kan öka takten. Känner du för att tävla? Med den här skon kommer du att springa som ett tåg på tävlingsdagen.   

Lämplig för: Road 
Löpning: Neutral 
Vikt: Herrar 235g / Damer 200g 
Häl dropp: 8 mm 

Adidas Adistar Cold.RDY

Väder eller inte väder, du kan alltid springa med den här skon. Med adidas Adistar Cold.RDY är du rustad mot alla väder och ingen regnskur kommer att stoppa dig. Utrustad med COLD.RDY-teknik håller denna specialutgåva dina fötter varma och torra medan den slitstarka Continental™ Rubber-yttersulan ger maximal dragkraft och grepp på hala ytor. Kommer det en skur? Ta på dig skorna och spring! 

Lämplig för: Road 
Löpning: Neutral 
Vikt: Herrar 320 gram / Damer 320 gram 
Häldropp: 6 mm 

ASICS GEL-Kayano 30 Lite-Show

Ta över showen med Lite-Show-utgåvan av ASICS GEL-Kayano 30. ASICS antipronationssko har reflekterande detaljer för extra synlighet i svagt ljus och du glänser ännu mer med varje steg. Från kvällsmaraton till korta varv runt kvarteret. ASICS GEL-Kayano 30 Lite-Show kommer att sätta dig i rampljuset i flera kilometer. 

Lämplig för: Road 
Löpning: Antipronation 
Vikt: Herrar 310g / Damer 265g 
Häldropp: 10 mm 

On Cloudflow 4

On

Cloudflow 4

adidas Adistar C.RDY

adidas

Adistar C.RDY

asics gel-kayano 30

ASICS

GEL-Kayano 30