• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Ta dig an vintern med ODLO:s vinterkollektion

16 November 2022
Ta dig an vintern med ODLO:s vinterkollektion

Håller de mörka, blöta och kalla dagarna dig också inne när du egentligen vill gå ut? Inte längre, eftersom ODLO:s vinterkollektion med prisbelönta produkter hjälper dig att hålla ut under vintermånaderna. ODLO:s nya vatten- och vindtäta vinterkollektion med reflekterande detaljer är utformad för att du ska kunna gå ut.

Håll dig torr och varm med Dual Dry löparjackor

ODLOs vattentäta, isolerade löparjacka Dual Dry ,håller dig varm och ger dig maximal rörelsefrihet. Med den här prisbelönta jackan är du garanterad högsta möjliga skydd. Har det varit kallt? Teijin OCTATM-isoleringen håller dig varm utan att löparjackan känns tyngre. Denna form av isolering är faktiskt 50 % lättare än fleece. Regn på väg? Med 20K vattenpelarskydd kommer inga regnstänk in under jackan och du kan räkna med exceptionell andningsförmåga. Självklart har den här jackan alla bekvämligheter som en vattentät dragkedja, en justerbar fåll och huva, så att du är rustad mot alla väderförhållanden.

Stick ut med den reflekterande kollektionen Zeroweight

Köld och regn är en utmaning, men långa mörka kvällar är inte heller särskilt motiverande för att gå ut. Låt inte de ultralätta ODLO Zeroweight reflekterande löparkläderna med 360° reflektion stoppa dig. Kollektionen består av löparjackor, löpartights och mellanlager som garanterar att din prestation inte går obemärkt förbi. Håll dig inom synhåll tack vare ledande Bemis Brilliant® detaljer. Reflekterande kanter på plaggen gör dig mer synlig i mörkret, men är tillräckligt diskreta för att du ska kunna bära dem på dagen också.

De olika produkterna

Den ultralätta, andningsbara löparjackan är vindtät, vattenavvisande och får dig att sticka ut med sitt snygga reflekterande tryck. De matchande lättviktstightsen med 4-vägsstretch håller dig varm och torr medan du jobbar för att nå topprestationer. Komplettera setet med den nya Zeroweight Ceraniwarm reflect half zip. Det här lätta mellanlagret ger värme genom att reflektera din egen kroppsvärme samtidigt som svetten kan flyta ut. Bär det här mellanlagret under vinter som ett fristående lager eller som ett underlager när det börjar bli riktigt kallt.

Oavsett väder, mörkt, vått, kallt, snö, ingenting ska hindra dig från att gå ut. Du är en riktig kämpe i vinter, du går ut och gör dina rundor oavsett vad som händer.