• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: On Cloudboom Echo 3

5 July 2023
Nyinkommet: On Cloudboom Echo 3

Det här är den allra snabbaste och allra senaste tävlingsskon från On: On Cloudboom Echo 3. Den här legendariska löparskon är byggd för dina snabbaste lopp på bana och väg och tar dig direkt till prispallen. Utrustad med signatur CloudTec®-teknik, revolutionerande Pebax superfoam och en styv kolfiberplatta kommer du att vara redo för alla snabba löpningar eller maraton. Varför är den här skon bättre än sin föregångare? Det kan du läsa om här. 

Den perfekta tävlingsskon 

Den tredje upplagan av On Cloudboom Echo har godkänts av idrottare i världsklass och har allt en tävlingslöpare kan önska sig. För det första har den här superskon den nya Helion Hyperfoam i mellansulan för överlägsen dämpning och energiåtergivning. För det andra: On's super power eller CloudTec®-teknik i framfoten och mellanfoten ger den allra bästa stötdämpningen och minskar energiförlusten i moment suprême. Sedan har vi det hemliga vapnet: den skedformade kolfiberplattan som pressas in mellan de två lagren av superfoam och sist men inte minst har skon en unik geometriskt optimerad rockerform för mer fart, energiåtergivning och komfort. 

Överlägset grepp 

Du vill hålla huvudet kallt i spelet och har inte råd att halka när du vill sätta en snabb tid. Yttersulan på On Cloudboom Echo 3 är fodrad med flera tunna gummikuddar vid hälen för pålitligt grepp och extrem kontroll på asfalten, medan ett större gummiområde vid fram- och mellanfoten säkerställer bästa grepp under frånskjutet. 

Maximal komfort för racing 

Kraftiga ansträngningar kräver hög komfort. Kliv in i Cloudboom Echo 3 och upplev hur en tävlingssko ska kännas. Ovandelen på denna sko är tillverkad av mikrofibermaterial och består av ett stycke utan onödiga överlappningar. Så räkna med optimal ventilation och maximal komfort i stridens hetta. Från det att du kliver i skon till att du korsar mållinjen sitter din fot stadigt men bekvämt i en uppdaterad hälkonstruktion medan den vadderade plösen kramar om din vrist med dämpande komfort. 

Redo att förvåna dig själv och resten av slagfältet? Starta och avsluta ditt nästa lopp med Cloudboom Echo 3. 

On Cloudboom Echo 3 i detalj 

Löpsteg:  Neutral   
Lämplig för: tävlingssko för landsväg  
Vikt: Dam ca. 190g / Herr ca. 217g  
Material ovandel: Mikrofiber 
Material mellansula: CloudTec® / Pebax-Superfoam 
Kolfiberplatta: ja 
Häldropp: 10 mm