• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: On Cloudeclipse

2 November 2023
Nyinkommet: On Cloudeclipse

Komfort får en ny innebörd med On's senaste tillskott "Cloudeclipse". Den här löparskon liknar Cloudsurfer till utseendet men har den tjockaste mellansulan som On någonsin har tillverkat. Förläng gärna din dagliga löprunda, distansrunda eller återhämtningsrunda med en extra kilometer, Cloudeclipse kommer definitivt inte att göra dig besviken och detta är anledningen.

Vad har On Cloudeclipse att erbjuda?

Maximal dämpning för maximal löparglädje

Redo för komfort på nästa nivå? Cloudeclipse är utrustad med den absolut tjockaste mellansulan någonsin och gör att den hårda asfaltens påverkan på dina leder försvinner som snö i solen. Så här fungerar det. Den gyllene kombinationen av Helion™-superfoam och ett dubbelt lager CloudTec Phase®-dämpning där moln för moln sjunker ihop under landningen och absorberar stöten från asfalten åt dig. Hur upplever du detta? En molnliknande landning efter varje steg, följt av en oöverträffat mjuk övergång vid vare steg. Tro oss, dina leder kommer att vara evigt tacksamma och dina ben kommer att hålla sig fräscha längre. Lägg gärna på en extra kilometer och njut av en snabbare återhämtning.

Hållbar ovandel i Dope-dyed mesh

Cloudeclipse är inte bara en snygg sko, den är också miljövänlig. När du springer de längsta distanserna med huvudet i molnen är dina fötter stadigt och mjukt säkrade i en dope-dyed-färgad ovandel. Den här färgningsprocessen kräver 90 % mindre vatten än vanliga färgningstekniker, vilket minskar vattenslöseriet. Och det är inte allt. Själva garnet är också tillverkat av 100 % återvunnen polyester.

Extra stabilitet med en flexibel Speedboard® och säker passform

Låt tankarna vandra. Cloudeclipse ger dig den stabilitet du behöver för bekymmersfria kilometrar. Med en flexibel Speedboard® får du extra stabilitet och vägledning, så att du utan ansträngning kan springa i rätt riktning. Ovandelen med funktionella broderier ger extra stöd och en inbyggd plös håller fötterna på plats. Ett komplett paket för optimal kontroll utan att du ens märker det.

Slutsats

On Cloudeclipse garanterar skyhög komfort för korta, medellånga och de allra längsta löprundorna. Skon är utrustad med ett tjockt lager superfoam för oöverträffat mjuka landningar och erbjuder stabilitet där du behöver det. Om du tycker att det är för mycket skum är On Cloudsurfer ett bra alternativ, men om du vill ha oändlig njutning är On Cloudeclipse din nya favorit under en långsam uthållighetslöpning eller ett varv runt kvarteret. 

Fakta On Cloudeclipse:

Löpsteg: Neutralt
Typ av träning: Marathon, halvmarathon, dagliga lopp, långdistans, kortdistans
Underlag: Road
Vikt: Herr 285 g / Dam 240 g
Häldropp: 6 mm
Material ovandel: Mesh
Material mellansula: Helion™-superfoam / dubbelt lager CloudTec Phase®-dämpning