• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: On Cloudrunner 2

16 May 2024
Nyinkommet: On Cloudrunner 2

Inga fler dåliga löprundor med On Cloudrunner 2 som är redo att få dig att sväva fram! Denna helt nya löparsko är här för varje träningspass och utlovar kraftfullt stöd från det ögonblick din fot träffar marken. Du kommer inte att sakna komfort tack vare de ikoniska 14 Cloud-elementen som låter dig njuta av enorm bounce med varje steg du tar. Med en helt hållbar och ventilerande ovandel kan dina fötter andas på ett fantastiskt sätt och designen bidrar till en grönare framtid. Är du redo för en rejäl boost för ditt självförtroende? Då är den här skon din perfekta match!

I den här bloggen delar vi med oss av höjdpunkterna hos On Cloudrunner 2 och berättar för vem och vilka träningspass den här löparskon är bäst lämpad.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 10 mm
Vikt: H 290 gram / D 230 gram
Material ovandel: Teknisk mesh
Material mellansula: CloudTec®-dämpning, Helion™ Superfoam
Material yttersula: Gummi

Highlights hos On Cloudrunner 2

  • Mer support: Löpare som vill ha extra stabilitet kan räkna med den här skon. Tack vare det stödjande TPU-hälclipset hålls hälen stadigt på plats, vilket förhindrar att foten lutar inåt eller utåt. Som ett resultat av detta kommer du att uppleva en skön lockdown-känsla när du springer.
  • Extra komfort och dämpning passar perfekt ihop: Mellansulan har också uppgraderats med Helion™ Superfoam och den berömda CloudTec®-dämpningen. Dessa 14 molnliknande element ger tillsammans med skummet en bra dämpning och absorberar stötar för en bekväm känsla.
  • Lätt och återvunnen ovandel: Ovandelen består helt och hållet av ett återvunnet meshmaterial som är superlätt och ventilerar väl i riktade områden. Det gör att dina fötter håller sig fräscha och svala under löprundan.
  • Förbättrad yttersula i gummi: Ett nytt greppmönster på yttersulan ger dig bättre grepp och förhindrar att stenar fastnar under skon. På så sätt behåller du den där trygga känslan under hela löprundan.
  • Mer hållbar design: Den här skon bidrar till en bättre framtid tack vare en design som består av 30% återvunna material. Faktum är att ovandelen är 100% tillverkad av ett återvunnet mesh- material och innersulan består också av hållbara val.

Slutsats

On Cloudrunner 2 kommer att ge dig en boost av självförtroende under varje löprunda! Oavsett om du vill springa en kort intervallrunda eller en lång uthållighetslöpning garanterar den här skon bra stöd och en bekväm löpupplevelse.

Med en mellansula som har Helion™ Superfoam och CloudTec®-dämpningsteknik finns det inga fler dåliga löprundor, bara fantastisk komfort som får dig att sväva fram. De 14 Cloud-elementen arbetar perfekt tillsammans för att ge dig en rejäl dos komfort, medan TPU-hälklämman ger dig maximal stabilitet och ger en skön lockdown-känsla när du springer.

Den lätta och återvunna ovandelen håller fötterna fräscha och svala, och en förbättrad yttersula ger dig grepp och stöd under hela löppasset. Gör dig redo för en rejäl bounce under löprundan så att du flyger fram över asfalten.