• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: On Cloudsurfer

20 March 2023
Nyinkommet: On Cloudsurfer

Överlycklig med den senaste On Cloudsurfer löparskon

Mjukare än någonsin! On Cloudsurfer har lagts till On-familjen och den gör ingen besviken. Utrustad med On:s senaste teknik kan du räkna med oöverträffad dämpning. Oavsett om du springer en 5 km eller ett halvmaraton kommer det här senaste tillskottet alltid att erbjuda en underbart bekväm löpning. Läs snabbt hur On Cloudsurfer erbjuder en unik kombination av komfort och prestanda som kommer att imponera på alla löpare!

Exceptionell dämpning som du kan säga hej till

Upplev den mest dämpade landningen någonsin i en On-sko. Mellansulan har fått en stor metamorfos för att inte lämna något åt slumpen. Tack vare den avancerade CloudTec Phase™-mellansulan kommer du att uppleva steg efter steg av aktiv dämpning och oöverträffad lyhördhet som du aldrig tidigare har känt. Den molnformade sulan i kombination med en fin rocker maximerar styrningen av dina fötter från häl till tå för ett extremt smidigt steg.

Mil efter mil med underbar komfort

Ingenting slår en härlig komfort under din vardagliga träning. On Cloudsurfer har en härlig passform som är skräddarsydd speciellt för dina behov. Den förformade hälen och sulan säkerställer att din fot sitter djupt i skon och att den inte glider under dina favoritlöpningar. Färdiga med en tunga av underbart mjukt material och en andningsbar ovandel kan du njuta av miltals av ultimat komfort. Den speciella yttersulan i gummi ger tillräckligt med grepp för att erövra alla underlag och hantera mångsidigheten i alla träningspass! Mil efter mil med underbar komfort.

För en bättre framtid

Om du trodde att det inte kunde bli bättre, har du fel! Strävan efter en bättre och hållbar framtid står allt högre upp på dagordningen. Så är det också med On. Designen på skon fokuserar på hållbarhet och använder minst 30 % återvunnet material och vattenbesparande dope-dye-teknik. Spring flera kilometer och njut av sensationell dämpning med ultimat komfort, samtidigt som du gör din del för en mer hållbar framtid. Du kommer inte att få något bättre på ett tag!

Köp On Cloudsurfer 2 för dam och herr här. 

On Cloudsurfer i detalj:

Typ: Neutral 
Yta: Väg 
Vikt: Damer ca. 204g / Herrar ca. 244g 
Övre material: Andningsbar överdel 
Mellansulans material: CloudTec Phase™ mellansula   
Häldropp: 10 mm