• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: PUMA Deviate Nitro 3

1 July 2024
Nyinkommet: PUMA Deviate Nitro 3

Möt PUMA Deviate Nitro 3, löparskon som förenar mångsidighet och topprestanda. Tack vare ett dubbelt NITRO-skumlager får du maximal energi tillbaka med varje steg du tar, medan den responsiva carbonplattan ger dig den där extra pushen. Så du kan njuta av galen dämpning utan att kompromissa med hastigheten. Den stabila designen ger också bra stöd så att du alltid kan fullfölja dina mångsidiga löparkilometrar med självförtroende. Så oavsett om du vill springa 5 km eller maraton, med den här snabba tränings- och tävlingsskon är inget avstånd ett hinder för att tänja på gränserna!

I den här reviewn delar vi med oss av de nya uppdateringarna av PUMA Deviate Nitro 3 och även vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 10 mm
Vikt: H 250 gram / D 250 gram
Material ovandel: Andningsaktiv stickad ovandel, PWRTAPE
Material mellansula: Nitro Elite-skum (PEBA-material), Nitro-skum (TPEE-material), PWRPLATE (carbonplatta)
Material yttersula: PUMAGRIP yttersula i gummi

Tekniker och specifikationer

Highlights hos PUMA Deviate Nitro 3

  • Mer skum för maximal energi: Mellansulan har en dubbel densitet av NITRO-skum för maximal energiåtergivning och härlig dämpning. Genom att lägga till mer skum har även höjdavståndet ökats med 2 mm. Så du får mer komfort och en molnliknande spänst, särskilt under långa löprundor.
  • Carbonplatta: Mellan dessa två skumlager ligger PWRPLATE, en styv carbonplatta som ger stabilitet och även ger mer kraft i dina pass. Detta gör att du enkelt kan skapa fart och bibehålla den utan ansträngning under hela löpningen.
  • Robust och andningsbar ovandel i ett: Den andningsbara stickade ovandelen låter dina fötter ventileras väl under dina mångsidiga löprundor. Dessutom har PWRTAPE lagts till i ovandelen, dessa är riktade förstärkningar för att hålla foten stabil och på plats.
  • Grepp: Den pålitliga PUMAGRIP-yttersulan ger utmärkt grepp, även på våta underlag. För att spara vikt finns det utskärningar i mitten av skons undersida.
  • Mjuk komfort under varje löprunda: Hälkappan är flexibel och fast på samma gång, och plösen och kragen har försetts med mycket vaddering för mjuk komfort. Så oavsett om du har planerat en kort löprunda eller en lång uthållighetslöpning ger den här snabba skon alltid den bekväma löpkänsla du vill ha.

Utvärdering

Carlos Platier Luna och Lotte van Leeuwen (båda hängivna löpare) fick chansen att testa PUMA Devita Nitro 3. Båda tränar flera gånger i veckan och deltar i halv- och helmaratonlopp varje år.

Carlos Platier luna

Idag fick jag testa nya PUMA Deviate Nitro 3 och det var fantastiskt! Trots att skorna är lätta erbjuder de också komfort och stabilitet. Tack vare PWRPLATE i kolfiber är skorna mycket responsiva. Perfekt för mig när jag tränar intervaller eller vill springa ett snabbt lopp.

När jag springer min "vanliga" löprunda stöter jag på alla underlag. Rundan börjar på asfalt, går sedan längs en grusväg till skogen och sedan över sandiga vägar/stigar (lös sand, lera eller asfalterade cykelvägar) för att komma tillbaka hem. På grund av yttersulan och PUMAGRIP upplever jag inte för ett ögonblick att jag förlorar greppet.

Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera den här skon till löpare som tränar mer seriöst mot ett tävlingsmål. Det är den perfekta skon att ha i sin löparkollektion och att växla mellan!

Carlos Platier Luna

Puma Deviate Nitro 3

Lotte van Leeuwen

När jag packade upp de nya Deviate Nitro 3-skorna blev jag omedelbart överraskad: vilken häftig färg. Jag älskar orange och de här skorna sticker verkligen ut. Så jag gillar verkligen designen, men man måste också kunna springa i dem. Jag springer mina lopp i Deviate Nitro Elite-skorna, men Deviate Nitro 3 är mer lämpade för dagliga och kortare träningspass (för neutrala pronatorer) och jag gillar dem verkligen för det ändamålet!

Skon har en något högre höjdskillnad från häl till tå (10 mm jämfört med 8 mm på Deviate Nitro 2), men personligen känner jag inte så mycket av det. Så det här är definitivt inte en negativ justering. Faktum är att jag tycker att det gör att skon ser snyggare ut!

Sammantaget är Deviate Nitro 3 enligt min mening en riktigt bra löparsko med tillräcklig dämpning, och definitivt en sko att överväga om du planerar att köpa nya skor till dina dagliga träningspass!

Slutsats

PUMA Deviate Nitro 3 är här för alla dina snabba löprundor på träning och tävling! Denna mångsidiga löparsko kombinerar ultimat dämpning med maximal energi tack vare det dubbla skumlagret i mellansulan, medan den styva carbonplattan ger extra stabilitet och snabbhet.

Designen garanterar exceptionell komfort och utmärkt stöd. Ovandelen som andas och är utrustad med strategiska förstärkningar håller fötterna fräscha och stadiga under varje löprunda. Yttersulan i gummi ger dig dessutom ett pålitligt grepp, även på våta underlag.

Upplev hur den här skon utmärker sig när det gäller dämpning och respons, och dra nytta av en kraftfull och bekväm löpning i alla hastigheter, för alla löpare!