• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

4 x Review - adidas Ultraboost 22

10 January 2022
4 x Review - adidas Ultraboost 22

Utvärdering - adidas Ultraboost 22 - Joyce

Jag visste inte så mycket om Ultraboost 22, men jag var bekant med adidas Solar Glide. Jag var nyfiken på Ultraboosts förnyade passform, som efter 1,2 miljoner fot-scanningar skulle få skon att passa kvinnofoten bättre.

Utseende

Jag lade märke till namnet "End Plastic Waste" på toppen av lådan. Löparskorna är tillverkade av återvunnet Continental-gummi och TPU-material. När jag öppnade lådan såg jag genast den vackra lila färgen. Du bör inte köpa dina löparskor baserat på färg, men när adidas Ultraboost 22 är rätt sko för dig, kan den lila färgen ge dig känslan av att våren är på väg vilken vi alla längtar efter mot slutet av vintern. I sanningens namn vill vi alla i hemlighet ha både snygga och funktionella skor.

Skon

När jag tog på mig skon märkte jag genast att den "strumpliknande" skon satt bra på mina fötter. Den passade bra även vid min höga vrist, vilket är ett plus. För enligt min erfarenhet kan detta vara en irritationsfaktor, men hittills, efter två timmars användning, har det inte stört mig det minsta. Skon har ingen separat plös som kan glida runt och skapa skav, då det finns härdat material på sidorna nära skosnörena. Det gör att du kan du justera skon så att den passar din fot bra. Kuddarna vid hälen ger lite extra komfort, även när du går. Skon följer din fot på ett bra sätt och det är också min upplevelse under de gånger jag har haft skorna på mig. Sulan har tillräckligt med grepp på både torra och våta ytor för att driva på tempot och med min neutrala löparstil får jag en trygg och stabil känsla med dessa på.

Slutsats

Min slutsats är att detta är en ´´allround-sko´´, du kan mycket väl springa långt med den, men jag föredrar att använda den för att springa kortare och lite snabbare. Jag gillar verkligen passformen på denna adidas Ultraboost 22.

 

 

Utvärdering - adidas Ultraboost 22 - Merel

Jag springer regelbundet. Både korta och långa löprundor och min favoritdistans är ett halvmaraton. Bra skor är mycket viktiga för detta. Rätt storlek. Perfekt dämpning. Du vill undvika irritation och skav och framför allt att du skadar dig under ditt lopp.

Utseende

Jag fick testa adidas Ultraboost 22, och jag är positivt överraskad! Löparskorna sticker omdelbart ut med sin färgglada design, så jag ville genast ta dem på en tur.

Skon

Det var nästan onödigt att springa in skorna, för när jag tog på dem kändes de direkt helt rätt. Materialet på insidan är mycket mjukt, men samtidigt rejält. Det ger dig känslan av att du tar på dig en strumpa. Mycket bekvämt! Skon passar genast bra runt foten och vristen och trots att det vait så kallt, med frost på marken, senaste tiden höll mina fötter sig varma i dessa skor. Det är en ganska lätt och flexibel sko, som jag enkelt kan springa snabbare med.

Slutsats

Eftersom skon inte har några sömmar, skapar den ingen irritation vid tårna eller sidan av foten. Skons material sitter bra, så jag ser fram emot att springa många mil med de här funkitonella skorna!

 

 

Utvärdering - adidas Ultraboost 22 - Rimke

Hej, jag heter Rimke och det här är min erfarenhet av den nya adidas Ultraboost 22 skon.

Utseende

Den här vackra nya adidas löparskon har en mjuk, fin ljuslila färg. Ett bra val av färg om du frågar mig. Feminin, elegant, snygg design och passar bra ihop med mina löparkläder.

Skon

När jag väl fick dem kunde jag inte snabbt nog ta dem ut på en testrunda. När du ser de här skorna tänker du bara på en sak... löpning! För första gången jag satte på mig den här vackra adidas löparskon märkte jag direkt att den passade väldigt bra runt mina fötter. Redan efter en kort stund gav den ett mycket gott intryck. Du känner genast att den här skon är speciellt gjord för kvinnofötter. Den passar bra runt mina smala fötter och på grund av den elastiska ovandelen känner jag att jag verkligen trycks in i fotbädden. Bra passform, inga irriterande sömmar, en strumpa som inte klämmer utan känns väldigt bekväm. På så sätt undviker du friktion och blåsor. Sulan är mycket lätt och extremt flexibel, vilket gör skon mycket behaglig att använda. Greppet på marken är utmärkt. Vad jag också märkte var att hälkappan ger en fin och stabil känsla.

Slutsats

Kort sagt, den nya adidas Ultraboost 22 är ett måste för alla löpare! För mig är detta i alla fall ett par förstklassiga skor. De ger mig verkligen ett lyft och jag längtar redan till imorgon då jag ska ut på en ny löprunda :)

 

 

 

 

Utvärdering - adidas Ultraboost 22 - Sanne

En sko speciellt för damer! Jag förväntade mig en herrmodell, men mindre och smalare, men den här skon är inte det och för mig skulle en storlek mindre ha passat bättre. Jag bytte ut mina pålitliga ASICS-skor mot adidas Ultraboost 22.

 

Utseende

Många skanningar av kvinnofötter har gjorts för att utveckla den här skon. På grund av den bredare sulan ser skon inte så smal ut, men framsidan av skon är definitivt smalare. Du kan känna att skon sitter bra när du har den på dig. Den tjocka vita sulan drar genast ögonen till sig. Sulan sticker ut lite på baksidan. Personligen tycker jag att det här är väldigt snyggt. I storlek 42 gör detta dock att skon ser lite stor ut.

 

Skon

Hälen sitter perfekt och hälkappan är mjuk och hög, så att din hälsena kan röra sig naturligt och foten hålls på plats.

 

Ovandel

Skons ovandel är tillverkad av ett mjukt och smidigt material. Det tog lite tid att vänja sig vid för mig, eftersom jag är van vid de mer stadiga och robusta ASICS-skorna. Skon är tillverkad i ett stycke och passar runt foten som en strumpa. Detta Primeknit-material användes även i tidigare Ultraboost-modeller. Trots det mjuka materialet får jag tillräckligt stöd när jag springer.

 

Slutsats

Boost-mellansulan ger hög energiåtergivning. Skon känns reaktiv under löpning och trots all dämpning är den inte för mjuk. Det är trevligt att adidas ser vikten av att utveckla skor speciellt för kvinnor. Om du frågar mig är det här ett par underbara skor att springa många