• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Allt om den nya Fusion TEMPO!-serien

22 August 2023
Allt om den nya Fusion TEMPO!-serien

Allt om Fusion TEMPO! löparkläder

Fusion, det danska sportmärket, har varit en integrerad del av den nationella (den holländska ) löparscenen i flera år. Med en relativt liten kollektion av bra löparbyxor, -tröjor och -jackor kan en idealisk löparoutfit sättas ihop för alla väderförhållanden. Detta med hållbar produktion i Europa och att ständigt förbättra produktens livslängd i åtanke. Med TEMPO!-serien tar de nu detta ett steg längre och skapar en produktlinje som är särskilt utformad för att ta fram det bästa hos idrottaren. Vi frågade Rick, en maratonlöpare som ligger i träning för sitt nästa maraton i oktober, om hans erfarenheter av denna nya tävlingskollektion.

Vad tycker du om Fusion-kollektionen för löpning?

Som maratonlöpare har jag varit ett fan av Fusion-kollektionen i flera år nu. Byxorna (tightsen) sitter bra och jag gillar att bära både korta och långa tights. En stor fördel med Fusion är längdstorlekarna i långbyxorna. Jag är ganska lång men har ingen bred midja. Många byxor är därför för vida eller för korta, men med Fusion väljer jag x-long-versionen. De är 4 cm längre och ger en mycket bra passform. Dessutom är fickorna på låret för att bära näring idealiska. Utöver detta kompletterar tröjorna och jackan outfiten och dessa produkter har en bra passform och funktionalitet.

Du testade de nya TEMPO! Run Tightsen och Löparlinnet, vad är dina första intryck?

Den första känslan med produkterna var direkt bra. De kändes lätta, något jag tycker är viktigt för tävlingskläder. Dessutom var singleten, löparlinnet, andningsbart med gott om utrymme att röra sig vid armarna. Passformen, som du kan förvänta dig av Fusion, var omedelbart bra. De korta tightsen satt perfekt runt midjan och ner mot knäna och singleten hade en bra längd.

Vilka är löperfarenheterna av produkterna:

Jag har sedan dess testat setet flera gånger i långa uthållighetspass på upp till 30 kilometer. Byxorna har snabbt blivit ett av mina favoritplagg. Den är mycket lätt, vilket är mycket viktigt för tävlingskläder, och sitter på plats under löpningen. Materialet är något vattenavvisande så att de förblir mycket lätta även under ett regnigt lopp eller träningspass på natten. Dessutom är fickorna på låren idealiska för din sportnäring under tuffa träningspass eller lopp. Singleten, löparlinnet, erbjuder faktiskt allt du behöver från en bra tävlingstopp. Det är lätt, andas och har gott om rörelsefrihet.

Vad är din slutsats?

Fusion TEMPO! Collection tycker jag är den perfekta outfiten för dina tävlingar eller intensiva träningspass. Singleten är vad du förväntar dig av en tävlingstopp. Byxorna (tightsen) å andra sidan, är verkligen ett måste för din tävlingsoutfit. De är oerhört lätta och förblir så även genom det vattenavvisande materialet under sämre väderförhållanden. Det som Fusion är välkänt för  visar sig i dessa modeller.