• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Recension: Stox Energy Socks

25 August 2021
Recension: Stox Energy Socks

RECENSION: STOX ENERGY SOCKS

Jag har använt strumporna från STOX Energy Socks i flera år, men varför använder jag dem och när? Det är alltid mycket varierande och det är därför jag skulle vilja berätta mer om det i den här recensionen!

Funktion

STOX -strumporna sitter tätt runt fotleden och vaden och skapar bättre blodcirkulation i benen. Dessutom säkerställer den maximal syrekapacitet i musklerna. Denna teknik forslar bort avfallsprodukter snabbare, vilket gör att du känner dig piggare och därför återhämtar man sig snabbare för nästa träning eller tävling!

När använder jag dem?

Jag har haft mycket värk och smärtor den senaste tiden. Jag försöker alltid få dessa under kontroll och ser naturligtvis till att de inte blir riktiga skador. Att hitta balans i detta är oerhört viktigt, men STOX hjälper ofta till särskilt med smärtor i benen. Du märker när du går att STOX -strumporna "skyddar" dina vadmuskler och hälsenor, så att de steg som måste absorberas har mindre inverkan på dina underben. Detta beror delvis på bättre blodcirkulation tack vare strumporna, som faktiskt också har en positiv effekt på dina lår.

Jag bär ofta återhämtningsstrumporna från STOX på kvällen. Speciellt efter ett hårt träningspass eller när jag vet att det kommer ett hårt träningspass, gillar jag att få igång blodcirkulationen. Cirka 2 till 4 timmar och sedan ofta med benen uppåt, resulterar alltid i fräscha ben, så att jag kan träna igen nästa dag. För mig det perfekta sättet att återhämta sig!

Favorit

Jag är ett stort fan av återhämtningsstrumporna från STOX. Speciellt i förberedelserna för maraton behöver jag dem om jag springer mer än 30 kilometer om dagen två dagar i rad. Jag är också mycket nöjd med löpningsvarianten, eftersom dessa är lite tunnare i fotbädden och därför har en perfekt passform.