• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Salming Natural Löparskor

12 March 2014
Salming Natural Löparskor

Salming Natural Löparskor NYHET på den Svenska marknaden


"Känslan och tekniken av barfotalöpning, men med skor på"

Du behöver skor för att skydda dig mot hårda underlag som asfalt, betong, vassa
föremål, värme och kyla. Vi hänger oss till att utveckla löparskor som hjälper dig att hitta ett bättre löpsteg, smidigare och med mindre risk för skador.

Syftet med Salming hennes löparskor är att hjälpa en till en naturlig och skadefri löpning. Salming fokus är på löpteknik och hållning och därmed konstruera löparskor som underlättar ett naturligt löpsteg.

Tänk dig, du ska spela tennis eller golf, då måste du lära dig att få en bra sving eller rätt teknik i början, men när det kommer till löpning, då de flesta människor instinktivt vet hur det skadefri, ren och löpa effektivt fungerar.
Samma effekt får du när du tar av dig de traditionella löparskor och springer genom gräset eller på stranden. Tyvärr är det sällan möjligt för oss att springa på en sådant underlag.

De flesta människor börja löpa på de konstgjorda underlag såsom asfalt och betong i traditionella löparskor, skulle detta vara en riskfylld aktivitet. I själva verket visar forskningen att 40-65% av alla löpare skadas minst en gång om året.

Om löpning är en del av vilka vi är och löpning är en naturlig rörelse av vårt folk under de senaste 2 miljoner år - varför skulle så många löpare bli skadade?

Salming: "No nonsense products for no-nonsense people." Tvåfaldiga världmästaren Ultraman, Jonas Colting och den Nordiska juniormästaren, Ida Salonen introducerar dig....



Salming Löparskor