• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Skillnaden mellan Brooks Glycerin 16 och Brooks Glycerin 17

22 May 2019
Skillnaden mellan Brooks Glycerin 16 och Brooks Glycerin 17

Brooks har lanserat den senaste Glycerin, nämligen Glycerin 17. Men vad är skillnaderna mellan Brooks Glycerin 16 och Brooks Glycerin 17? Vi har listat alla skillnader för dig.

Den övre delen av Brooks Glycerin 17 har uppdaterats

Om du håller Brooks Glycerin 16 och Brooks Glycerin 17 bredvid varandra kan du se att den övre delen har uppdaterats. Tack vare nätet i ovandelen och DNA Loft skumsula är denna modell löpskor från Brooks mycket populär bland löpare som gillar att springa med mycket dämpning. Den uppdaterade övre delen har en snygg design och en strömlinjeform. Naturligtvis kompromissar du inte med den goda dämpningen som Brooks Glycerin 16 är känd för.

Träffa Brooks Glycerin 17: s inre bootie

Så snart du sätter på Brooks Glycerin 17 märker du omedelbart att skon har en intern bootie. Skon har en nära passform men känns inte trång. Med perfekt mängd stretch tack vare ovandel i nät bidrar även till en mycket bra passform. Speciellt för löpare med breda fötter eller smala fötter har Brooks släppt ytterligare två varianter på marknaden: Brooks Glycerin 17 Wide och Brooks Glycerin 17 Narrow. Namnen säger allt, Wide betyder bred läst och Narrow betyder smal läst.

Hälen i löparskorna ger tillräckligt med stöd och förhindrar att dina fötter glider runt så skav uppstår.

Skillnaderna mellan Brooks Glycerin 16 och Brooks Glycerin 17

Om man tittar på föregångaren så finns det inga större förändringar som gjorts till Brooks Glycerin 17. Den övergripande passform är densamma förutom i den övre delen där vi kan se en relativt stor skillnad. Det perforerade mönstret har vissa ändringar vilket tillsammans med OrthoLite innersula tillför mer komfort under din löpning. Brooks har använt sig av samma sula i den senaste modellen Glycerin 17. Den segmenterade crashpaden i löparskorna mjukar upp varje landning och spåren främja en naturlig gångstil.