• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Konsten att springa långa och långsamma lopp med adidas Adistar

10 January 2022
Konsten att springa långa och långsamma lopp med adidas Adistar

Vi vet alla att långa långsamma löpningar är allt annat än lätta och utan tvekan en konst i sig själv. Vägarna verkar oändliga, kilometer efter kilometer piper din sportklocka och du visste, från det ögonblick du gick ut genom dörren, att din löprunda skulle komma att ta ett tag. Med adidas Adistar hyllar märket konsten att springa långsamt. Du kan läsa allt om denna helt nya modell i den här artikeln.

Uppnå dina långdistansmål med adidas Adistar

Det får dig att känna dig oövervinnlig när du kan sätta ytterligare ett PR när det kommer till distansen. För att uppnå dessa långdistansmål måste du förstås hitta det perfekta tempot, och att hålla tempot under kontroll är en konst i sig självt. Under löprundan är det bra att ha en löparsko som ger komfort och stöd så att du kan hålla dig fokuserad.

En säker utvecklingsfas på 21 månader

Innan adidas Adistar lanserades pågick en utvecklingsperiod på 21 månader. Under denna fas testades mer än 100 designer över en total sträcka på 4 500 kilometer.

En mellansula med en kombination av två typer av skumdämpning.

Bekvämlighet är viktigt när du springer långa sträckor. Därför består mellansulan av en kombination av två typer av skumdämpning. Repetitor Foam-materialet ger en mycket bekväm löparupplevelse. Rocker Geometry-skikten ger dig en framåtriktad skjuts under din löpning. Det styvare Repetitor+materialet i hälen ger det nödvändiga skyddet och även bra stabilitet.

En vadderad krage och plös på ovandelen av adidas Adistar

I adidas Adistar är mellansulan praktiskt taget dominerande. Resten av skon har dock också några unika egenskaper. Tänk på den vadderade kragen och plösen på ovandelen på adidas Adistar. Detta ger skon en bekväm passform och gör att den känns mjuk när du på dig den. Mesh-ovandelen med det integrerade inre höljet ger också en behaglig lock-down-känsla när du springer långa sträckor.

Överlägset grepp tack vare Continental's yttersula

Det långvariga samarbetet mellan Continental och adidas fortsätter i den nya Adistar. Yttersulan i gummi ger ett överlägset grepp. Ovandelen med andningsbart Primeknit-material och Engineered Mesh förhindrar irritation på framfoten.