• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Ta reda på vilken modell från New Balance som passar dig bäst

25 August 2022
Ta reda på vilken modell från New Balance som passar dig bäst

Fresh Foam X-modellerna från New Balance är utformade för att du ska kunna ta dig igenom kilometer efter kilometer på ett så bekvämt sätt som möjligt. Det dämpande mellanskiktet har utformats med utgångspunkt av biomekaniska data från ett stort antal löpare med en specifik löpstil. Ovandelen och mellansulan är helt anpassade till löparen och hans/hennes egenskaper.

Dynamisk och mjuk

Fresh Foam X 1080 erbjuder den förstklassiga dämpning som du förväntar dig av New Balances flaggskeppsmodell. Den är utformad speciellt för löpare som letar efter en mjuk och dynamisk plattform för alla distanser. Med den lätta och smidiga Hypoknit-ovandelen kommer du knappt att känna att du har dina skor på dig, medan detta specifika material runt mittfoten och hälen ger tillräckligt med stabilitet.

Dynamisk med extra stöd

Om du vill ha mer stabilitet än i 1080 är Fresh Foam X Vongo Fresh Foam X Vongo något för dig. Den speciella zonen under fotvalvet bromsar försiktigt upp fotens lutning inåt. Tack vare den särskilda utformningen märker du knappt av den och kan fortsätta att röra dig smidigt under intervallträning eller uthållighetslöpning.

Stabil och bekväm

Om du köper Fresh Foam X 880 får du pålitlig dämpning och en stabil plattform. Perfekt för lugna uthållighetslöpningar på vägen och i parken. Det beprövade materialet ändras bara lite i varje ny version, så du kan ersätta din gamla modell 1-on-1 med den senaste versionen. Den tekniskt avancerade och mycket starka ovandelen i mesh ger bra komfort och stabilitet.

Extra stabilitet och komfort

Erbjuder Fresh Foam X 880 inte tillräckligt med stabilitet, men du letar efter jämförbara egenskaper? Då är Fresh Foam X 860 rätt modell för dig. Dual Density-materialet under fotvalvet är något fastare än Fresh Foam-materialet och förhindrar att du lutar för mycket inåt under stegisättningen. Även löpare med en stadigare fysik kan njuta av lugna kilometer på 860.