• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: On Cloudsurfer 2

24 May 2023
Testade: On Cloudsurfer 2

On Cloudsurfer 2 har funnits på marknaden i över två månader och lovat löpare från 5 km till halvmaraton oöverträffad dämpning och högsta komfort. Men håller den här skon verkligen vad den lovar? Vi lät två ivriga löpare testa den senaste Cloudsurfer i två månader och det här är deras slutsatser. 

Testpanelen 

Jip van Kessel (26) och Rick Kroezen (31) har testat On Cloudsurfer de senaste två månaderna. Jip har återupptagit löpningen de senaste månaderna och springer nu 2-3 gånger i veckan igen. Rick däremot har en mer professionell inställning och har sprungit i flera år. Efter att ha sprungit NN Marathon Rotterdam på 2:58:29 är han redan i full gång med att förbereda sig för ett maraton i höst. 

Utseende 

On Cloudsurfer har fått en uppgradering jämfört med den tidigare modellen, den ser mer attraktiv och modern ut. Färgerna mintgrön, orange, vit och svart som skon finns i är kanske inte superutmanande och knallande, men enligt vår åsikt ser det väldigt snyggt ut. 

Första känslan och passformen 

Med en vikt på bara 245 gram är skon lite lättare än en liknande sko från ett annat märke, och du märker det redan när du tar på dig den. Skons dämpande mjuka komfort märks omedelbart när du tar dina första steg. Skon har en något bredare passform, vilket är bra för Jip eftersom han har en bred fot, men det stör inte när du har genomsnittliga fötter, som Rick har. 

Resultat efter 2 månaders användning 

Vi har nu testat skon i två månader och våra erfarenheter av löparskon är nästan enhälliga. On Cloudsurfer är en otroligt bekväm sko. Skons överdel (inklusive tungan) är mycket mjuk och det finns även extra dämpning runt hälen för extra komfort. När vi går upplever vi en behaglig övergång av foten tack vare CloudTec-mellansulans teknologi. 

Sammanfattning 

Enligt oss är Cloudsurfer idealisk för (snabbare) uthållighetslöpningar och träningspass. Den får dina sessioner att kännas ansträngningslösa och outtröttliga. För oss båda är den här skon definitivt med på listan över favoritträningsskor och kommer att gå många fler mil på vägen.