• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: Mizuno Neo Vista

10 June 2024
Testade: Mizuno Neo Vista


Gör dig redo för smidig och enkel prestation med Mizuno Neo Vista löparsko. Inte en tävlingssko, men inte heller en traditionell löparsko. Den här nya modellen från Mizuno hamnar mitt emellan och är speciellt framtagen för löpning i en behaglig hastighet. Njut av en sko som kombinerar stabilitet med mjukhet för att alltid möta dina mångsidiga löparrundor med den komfort du vill ha. För varje steg kan du räkna med en otroligt mjuk och responsiv känsla utan att kompromissa med stabiliteten. Med en ovandel som passar perfekt runt formen på dina fötter får du en lyxig känsla under hela löprundan. Ge dig ut på vägarna med självförtroende tack vare användningen av miljövänliga material och njut av den här innovativa skon varje gång du springer.

I den här recensionen delar vi med oss av höjdpunkterna i Mizuno Neo Vista, vår erfarenhet och, naturligtvis, vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko Häldropp: 8 Vikt: Herr 265 gram / Dam 210 gram Material ovandel: Mjuk stickad ovandel Material mellansula: MIZUNO ENERZY NXT, MIZUNO WAVE / MIZUNO WAVE PLATE, SMOOTH SPEED ASSIST Material yttersula: G3-yttersula
Tekniker och specifikationer

Highlights i Mizuno Neo Vista

  •  Lättare, mjukare och mer responsivt material i mellansulan: Det nya Mizuno Enerzy NXT-materialet i mellansulan är 20 gram lättare, samtidigt som det ger mycket mer dämpning och energiåtergivning för varje steg du tar. En maximal stapelhöjd på 44,5 mm ger också en oöverträffad dämpning och responsiv känsla.
  • Stabil utan att kompromissa med dämpningen: Mizuno Wave-tekniken med en integrerad Wave Plate förbättrar stabiliteten utan att kompromissa med dämpningen. Den vågformade plattan i mellansulan är tillverkad av glasfiber med förstärkt nylon och ger en stabil känsla i varje fas av löpningen.
  • Effektiva steg från början till slut: Smooth Speed Assist används för att avlasta vadmuskeln och säkerställa ett mjukt steg för foten. Detta ger dig ett supereffektivt löpsteg och extra energi för de sista kilometrarna.
  • Mjuk stickad ovandel omsluter dina fötter perfekt: Du kan njuta av en mjuk stickad ovandel som omsluter din fot perfekt och anpassar sig till dess form. På så sätt får du alltid en superbekväm passform.
  • Miljövänliga material: Ovandelen och sulan är till stor del tillverkade av miljövänliga material, så CO2-utsläppen minskar. Allt för en grönare framtid!

Slutsats

Mizuno Neo Vista är gjord för att ge dig den smidigaste löparupplevelsen du kan tänka dig. Den här skon är för alla som söker komfort och stabilitet under varje löprunda.

Tack vare Mizunos bästa teknologier kommer du att bli bortskämd från första steget. Det nya Mizuno Enerzy NXT-materialet ger viktig dämpning och energi, medan Smooth Speed Assist-tekniken säkerställer ett enkelt steg. Du kan också förvänta dig massor av stabilitet tack vare Mizuno Wave-tekniken och en Wave Plate i full längd, utan att behöva kompromissa med dämpning och mjukhet.

Den underbart mjuka ovandelen omfamnar dina fötter med en och samma komfort, medan miljövänliga material säkerställer en mer hållbar framtid. Så kliv in i Mizuno Neo Vista och upplev den perfekta bekväma hastigheten under varje löprunda!