• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: Mizuno Wave Rider 28

29 May 2024
Testade: Mizuno Wave Rider 28


Njut av en galen energikick med Mizuno Wave Rider 28. Denna löparsko är en riktig klassiker bland Mizunos modeller och ger dig självförtroende att klara alla löprundor. Receptet med mjuk men fjädrande dämpning och behaglig stabilitet gör den till en allroundsko som du kan fortsätta att njuta av, varje dag. Varje steg kommer vara effektivt på grund av tekniken i mellansulan, vilket gör att du kan ge det där lilla extra på upploppet . För varje steg upplever du en mjuk känsla under fötterna och med en ovandel som sitter omfamnande når komfortnivån oanade höjder. Upptäck själv varför Wave Rider 28 är en toppfavorit och njut av den välbekanta komforten.

I den här recensionen delar vi med oss av höjdpunkterna i Mizuno Wave Rider 28, vår erfarenhet och naturligtvis vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko Häldropp: 12 mm Vikt: Herr 280g / Dam 240g Material ovandel: Stickad ovandel Material mellansula: MIZUNO ENERZY NXT, MIZUNO ENERZY / MIZUNO ENERZY FOAM, MIZUNO WAVE / MIZUNO WAVE PLATE Material yttersula: G3-sula
Tekniker och specifikationer

Highlights Mizuno Wave Rider 28

  • Mjuk känsla under foten: Hälpartiet har det nya och slitstarka Mizuno Enerzy NXT-materialet för mjuk dämpning. Som ett resultat upplever du extra komfort när du landar och dina fötter skäms bort med massor av mjukhet vid varje steg.
  • Fjädrande dämpning; Samtidigt kan du fortfarande räkna med fjädrande dämpning tack vare Mizuno Enerzy mellansula. Mizuno Enerzy-skummet som ingår i det ger vansinnig energiåtergång och ger en underbart lyhörd känsla.
  • Lätt och framåtdrivande: Mizuno Wave-tekniken skapar den perfekta balansen mellan dämpning och stabilitet, med den stödjande Wave Plate som säkerställer ett smidigt och stabilt steg. Detta ger dig det där lilla extra för de sista kilometrarna.
  • Komfort för dina fötter: Den mjuka ovandelen andas och låter dina fötter ventilera härligt för en fräsch känsla när du springer. Materialet sitter tätt runt fötterna, så att du kan räkna med en bekväm passform under varje löprunda.
  • Miljövänlig: Mizuno strävar efter en grönare framtid, så flera delar av skon är tillverkade av miljövänliga material. Till exempel är ovandelen och sulan tillverkade av minst 90 % återvunnet material, så att du är redo för alla dina hållbara löprundor.

Slutsats

Mizuno Wave Rider 28 är här för att ge dig förstklassig komfort och mångsidighet. Denna allroundsko erbjuder den perfekta blandningen av dämpning som är mjuk och spänstig utan att ge avkall på stabiliteten. Så du kommer utan ansträngning att föras framåt på en energivåg och varje löprunda kommer att kännas enkel.

Tack vare det nya Mizuno Enerzy NXT-materialet i hälen får du en mjuk känsla under foten, medan Mizuno Enerzy-mellansulan med Enerzy-skummet ger energisk dämpning. Mizuno Wave-tekniken och den integrerade Wave Plate ger ett stabilt och effektivt frånskjut, kilometer efter kilometer.

Komforten är det inget fel på tack vare den ventilerande ovandelen som omsluter fötterna med en mjuk känsla och som dessutom är tillverkad av återvunna material. På så sätt bidrar alla till en mer hållbar framtid och du kan njuta av den välbekanta komforten under varje löprunda.