• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: New Balance 880 v14

31 January 2024
Testade: New Balance 880 v14

Testade: New Balance 880 V14

Njut av maximal komfort under dina dagliga löprundor med New Balance 880 v14. Det senaste tillskottet till den populära 880-serien, denna mångsidiga och pålitliga sko gör dig inte besviken. Tack vare en enorm uppgradering kan du nu njuta av extra dämpning och förbättrad stabilitet under hela löprundan. Känn den förnyade energin i varje steg och upplev den lätta löpkänslan som den här skon ger. Oavsett om du springer i skogen eller tar en lugn löprunda i stan kommer New Balance 880 v14 alltid att ge dig den där trygga känslan.

I den här recensionen kan du läsa om de nya uppdateringarna av New Balance 880 v14, våra erfarenheter och, naturligtvis, för vem och vilka träningspass den här löparskon är bäst lämpad för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 8 mm
Vikt: Herr 270 g/ Dam 209 g
Material i ovandelen: Mjuk syntet
Material mellansula: Fresh Foam X
Material yttersula: Gummi

Uppdateringar av New Balance 880 v14 jämfört med 880 v13

  • Extra höjd på mellansulan: Fresh Foam X-mellansulan har extra höjd så att du kan njuta av mer dämpning. Samtidigt har Fresh Foam gjorts tätare och fastare för en stabilare känsla när du landar dina steg. Det gör denna allroundsko lämplig för både långa uthållighetspass och tempopass där du vill ha mer fart.
  • Lätt och naturlig löpkänsla: Den helt nya mellansulan i ett stycke i den här versionen har ett minskat häldropp på 2 mm. Det gör att du kan ta lättare steg och få en naturlig avrullning av fötterna. 
  • Omdesignad yttersula med vertikal design: Yttersulan i Vibram-gummi har en helt ny vertikal design för bättre grepp. Det gör att du får en säker och pålitlig känsla under fötterna även på våta underlag.
  • Mjuk, lätt och slitstark ovandel: Dina fötter kommer att njuta av en mjuk och syntetisk mesh som känns superlätt med hög andningsförmåga. Samtidigt har ovandelen en stödjande och smidig passform för stabil känsla när du är på språng. Tack vare den slitstarka meshen kommer du också att bidra till en bättre framtid.

Recension

Förra veckan sprang vi de första kilometrarna med den uppdaterade New Balance 880v14.

New Balance 880v14 är redan en pålitlig löparsko som passar för löpare som letar efter en bekväm löparsko med tillräcklig dämpning. Det är precis vad den här skon ger löparen: Balans. Skon ger tillräcklig dämpning men överdriver det inte. Kombinationen av bra dämpning med bibehållen fasthet är den perfekta kombinationen i en daglig träningssko för många löpare.

Ovandelen ger en bra passform och en fin touch: New Balance har samarbetat med Repreve och integrerat återvunna flaskor i ovandelen. Den uppdaterade 880 är över 10 % lättare än sin föregångare, en skillnad som märks direkt när du har skon på dig.

Slutsats

New Balance 880 v14 erbjuder en exceptionell löparupplevelse med en genomtänkt uppgradering. Med den extra mellansulans höjd får du en perfekt balans mellan dämpning och stabilitet, medan den uppdaterade yttersulans design säkerställer tillförlitligt grepp även på våta underlag. Mellansulans design i ett stycke och det minskade hälavståndet bidrar till en lätt och naturlig löpkänsla, medan den mjuka, lätta men ändå hållbara ovandelen omsluter dina fötter i komfort. Kort sagt, New Balance 880 v14 utlovar maximal komfort, vilket gör varje löppass till en säker och innovativ upplevelse oavsett var du springer.