• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: Odlo Blackcomb & Insulator kollektion

27 November 2023
Testade: Odlo Blackcomb & Insulator kollektion

Under den här tiden sjunker temperaturen ner mot nollstrecket och dagarna är kortare. Löpningen sker ofta i kalla, våta och mörka förhållanden. Det är ofta där motivationen att börja springa är mindre än under våren eller sommaren. ODLO:s vinterkollektion är ett steg i rätt riktning med funktionella produkter som passar perfekt för de kommande vintermånaderna. Vår produktexpert Rick testat några produkter från ODLO:s vinterkollektion

Odlo Blackcomb eco långärmad halvzip

Det viktigaste med din vinteroutfit är utan tvekan ett bra underställ. Det håller dig varm och ger också bra fukttransport. I detta avseende rekommenderas ODLO blackcomb eco longsleeve half-zip starkt. Tröjan passar perfekt och håller dig varm utan att kyla ner dig. Dessutom är dragkedjan ett bra komplement. 

Odlo Zeroweight isoleringsväst

En bra kroppsvärmare är verkligen ett måste i din garderob under vintermånaderna. Ett föremål som du inte använder så ofta men som är ett perfekt föremål i minusgrader. Under långa uthållighetsturer kommer produkten att hålla dig varm. Det vindtäta 4-vägs stretchmaterialet gör att du rör dig bra. Freudenbergs isoleringsmaterial är tillverkat av 91 % återvunnen polyester från PET-flaskor, så det krävdes inte mycket nytt material för produkten. Reflekterande detaljer gör dig också lite mer synlig för andra under din löprunda i mörkret. 

Odlo Zeroweight Tight

Som löpare växlar jag mellan långa tights och byxor. Speciellt under de riktigt kalla dagarna väljer jag ofta byxor med termobyxor under vid behov. Byxorna är mycket lätta, vilket gör dem bra att bära även under lite varmare dagar. Trots den tighta passformen finns rörelsefriheten kvar. Denna produkt är tillverkad av 100% återvunnet material

Slutsats 

Om du letar efter en vinteroutfit för att ta dig igenom de kalla månaderna är ODLO vinterkollektion en perfekt match. Plaggen kommer att hålla dig varm och göra dig synlig utan att ge avkall på rörelsefriheten. Ett bra tips är ODLO:s breda sortiment av tillbehör. Dessa inkluderar handskar, mössor och pannband och är ett perfekt tillskott till din vintergarderob för de kalla dagarna.