• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: Odlo Zeroweight värmande och reflekterande kollektion!

18 October 2023
Testade: Odlo Zeroweight värmande och reflekterande kollektion!

De varma sommardagarna är över och de första kalla dagarna är redan här. Dessutom blir dagarna kortare och kortare och det är redan nästan dags att ställa om klockan. Kort sagt, att springa i mörkret är nästan omöjligt att undvika. Dags att lägga undan sommarkläderna och göra plats för höstens viktigaste plagg. Jip van Kessel Produktexpert på RunningDirect tränar för en snabb 10 kilometer och har testat ODLO Zeroweights höst-/vinterkollektion under de senaste veckorna. Här är hans erfarenheter av denna kollektion.

Odlo Zeroweight Pro Varm Jacka 

En jacka får naturligtvis inte saknas i din höst- och vintergarderob. Själv bär jag ofta en jacka under de kallare dagarna under mina långsammare uthållighetspass. Odlos Zeroweight Pro Warm Jacket har uppfyllt alla mina behov under de senaste veckorna.

De reflekterande detaljerna gör att jag syns bra, telefonfickan gör att jag kan ha med mig mobilen och klockfönstret gör att jag enkelt kan kontrollera min distans och hastighet. Softshellmaterialet är bekvämt och vindtätt och höll mig varm under min lugna uthållighetslöpning. Ett stort plus är softshellmaterialets andningsförmåga, det höll mig inte bara varm utan också torr, en fantastisk känsla!

Odlo Zeroweight Warm Reflective Tights för herrar

Denna tights är en del av Odlo Zeroweight Warm Reflect-kollektionen, en kollektion som inte bara är varm, lättviktig utan också otroligt reflekterande. Med de första kalla höstdagarna kämpar jag alltid för att börja springa igen med samma frekvens som under våren eller sommaren. I år har jag lidit betydligt mindre av detta problem vilket denna tight har bidragit avsevärt till. Den perfekta passformen i kombination med den värme som tightsen ger gör den till ett riktigt höstplagg för mig. Tightsen kanske inte passar för de varma höstkvällarna, men när temperaturen sjunker under 12/13 °C på kvällen är den perfekt. Även om det blåser mer skyddar tightsen mig från kylan tack vare det vindtäta materialet.

Personligen tycker jag att reflexer på en tight är mycket viktiga eftersom bilens ljus träffar dina ben först innan de går upp. Av den anledningen är de reflekterande elementen på tightsen strategiskt placerade på anklar, vader och smalben så att du är synlig för bilar som närmar sig så snabbt som möjligt.

Odlo Blackcomb Eco Crew Neck Långärmad Herr

Denna långärmade löpartröja överraskade mig också mycket positivt och visade sig vara en viktig del av min höst- och vintergarderob. ODLO Blackcomb långärmad har en tight passform och sömlös design för optimal rörelsefrihet.

Jag tycker ofta att en stor nackdel med löparkläder för höst och vinter är den kvävande effekten. Det håller dig varm, men ofta på bekostnad av viss ventilation. Allt detta står i kontrast till den ODLO longsleeve jag testade, jag höll mig varm, isolerad och torr utan att kompromissa med ventilationen, en kombination som jag ofta saknar!

Dessutom har löpartröjan ZeroScent-teknik. Detta förhindrar att bakterier frodas och säkerställer att din outfit håller sig fräschare längre. Ett problem som jag lyckligtvis inte ofta lider av men ett trevligt tillskott till produkten.

Sammanfattning

Vill du fylla på din höst- och vintergarderob? Odlos produkter är perfekta för detta ändamål. De reflekterande detaljerna säkerställer synlighet och därmed säkerhet och de material som används säkerställer optimal komfort, rörelsefrihet, ventilation och värme (vad mer behöver du?).

Nyfiken på outfiten? Kolla in produkterna här!