• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: On Cloudmonster 2

22 February 2024
Testade: On Cloudmonster 2

Med On Cloudmonster 2 kan du räkna med ren löparglädje varje gång du springer. Maximal dämpning och maximal komfort är kärnan i denna allroundsko, så dina dagliga löprundor kommer alltid att vara en fest. On's berömda Cloud-element är de största någonsin i denna modell för en molnliknande löpupplevelse där du utan ansträngning svävar över vägen. Varje steg känns naturligt, och den slitstarka ovandelen ger den perfekta blandningen av andningsförmåga och stöd. Oavsett om du ökar takten eller springer en lång sträcka får du alltid den komfort du är ute efter. Så vad väntar du på? Kliv i Cloudmonster 2 och låt dig förbluffas av den magiska molnliknande löpkomforten. 

I den här recensionen berättar vi om de nya uppdateringarna av On Cloudmonster 2, vår erfarenhet och, naturligtvis, vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Teknologier och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 6 mm
Vikt: D 300 g/ H 230 g
Material ovandel: Konstruerad ovandel i mesh
Material mellansula: Helion™ SuperFoam, Max CloudTec®-teknik, Speedboard®
Material yttersula: Yttersula i gummi

Uppdateringar för On Cloudmonster 2

  • Största Cloud-elementen någonsin = maximal dämpning: Mellansulan består av lätt Helion™ SuperFoam, som kombineras med Max CloudTec®-teknik för att ge maximal dämpning. Dessa Cloud-element är de största "molnen" någonsin för en molnliknande upplevelse.
  • En skräddarsydd speedboard: Tack vare en inbyggd Speedboard® i mellansulan kan du räkna med en explosiv och kraftfull start. Tillsammans med skons stenformade design blir fötterna naturligt omslutna och du kan fortsätta utan ansträngning.
  • Ovandel som andas, ger stöd och är slitstark: Ovandelen i Engineered mesh är tillverkad av återvunnet material, har utmärkt andningsförmåga och känns flexibel. Samtidigt är ovandelen tightare vid mellanfoten för en stödjande känsla.
  • Komfort från början till slut: En mjukare hälkappa och mer stoppning ger en extremt bekväm passform. Den högpresterande gummisulan ger rätt grepp även när du ökar takten.

Recension

Rick (32) testade skon: "Sedan introduktionen av On Cloudmonster 2022 var jag ett stort fan. Det är en fin sko som jag gillar att använda för uthållighetspass. Även om skon blev en omedelbar succé har en första version av en helt ny sko alltid några punkter att förbättra.

Du märker den första förbättringen direkt när du tar på dig skon. Hälkappan känns mycket mjukare tack vare den ökade mängden stoppning. Detta resulterar i mycket mindre irritation i hälsenan under långa löprundor. En annan justering, den nya mellansulan med dubbel densitet, är en som du inte kommer att känna lika mycket. Dämpningen i den ursprungliga On Cloudmonster var redan bra och det är den verkligen fortfarande i den andra versionen.

Men med över 300 gram är skon relativt tung och känslan av dämpning är mindre extrem än med de flesta modeller som för närvarande finns på marknaden. Å andra sidan är skon mer stabil tack vare de upphöjda sidoväggarna och det är möjligt att göra några snabbare uthållighetspass på den tack vare rocker och On's "speedboard"-teknik. Jag skulle använda skon oftare för kortare uthållighetspass i långsam till medelhög hastighet."

Slutsats

Ta steget in i en värld av ultimat löpkomfort med On Cloudmonster 2, en mångsidig följeslagare som utlovar maximal dämpning och överväldigande komfort.

On's ikoniska Cloud-element är större än någonsin i den här modellen, vilket gör att du flyter fram över asfalten. Mellansulan är utformad så att du kan njuta av dubbelt så bra dämpning och ett kraftfullt frånskjut under dina mångsidiga träningspass, medan den slitstarka och stödjande ovandelen låter dina fötter ventileras på ett underbart sätt.

Cloudmonster 2 utlovar komfort från början till slut, med en mjukare passform och en gummisula för optimalt grepp, även i höga hastigheter. Skäm bort dina fötter med ultimat njutning och gör varje löppass till en riktigt bra upplevelse.