• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: Saucony Triumph 22

30 May 2024
Testade: Saucony Triumph 22


Överlägsen komfort och responsiv dämpning, det är vad som är kärnan i den senaste Saucony Triumph 22. Den här mångsidiga skon är till för alla som fullföljer sina dagliga löprundor och skämmer bort dig med sina mångsidiga egenskaper. Det vansinnigt responsiva superskummet som normalt bara används i tävlingsskor har nu gjort sitt intåg i den här modellen. Resultatet är att komfort, mjukhet och en energisk känsla förenas i varje steg och gör varje löprunda till en fest. Dessutom får du alltid tillräcklig stabilitet och dina fötter får en lyxig ovandel som perfekt matchar dina komfortbehov. Som grädde på moset har Saucony investerat i en hållbar och slitstark yttersula med mer grepp, så att du är redo att avverka alla dina oändliga kilometer.

I den här recensionen delar vi med oss av höjdpunkterna i Saucony Triumph 22, vår erfarenhet och, naturligtvis, vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Highlights Saucony Triumph 22

  • Extra responsiv dämpning: Denna sko med maximal dämpning har nu också den superresponsiva PWRRUN PB-superfoamen i mellansulan. Detta ger mjuk dämpning samtidigt som det ger massor av energi under både korta och långa löprundor.
  • Bredare plattform = mer stabilitet: Plattformen har gjorts bredare vid mittfoten, så att du kan uppleva mer stabilitet. Den större landningsytan i kombination med att du känner mer markkontakt gör också att din fot kan rulla mer naturligt.
  • Bekväm ovandel för dina fötter: Den tekniska ovandelen i 3D-mesh är mjuk och andas för en fräsch känsla när du är på språng. Den sitter bekvämt runt foten och är förstärkt vid mellanfoten för en extra stabil känsla. Tack vare ett förbättrat snörningssystem kan du alltid räkna med optimal passform.
  • Förbättrad yttersula: Den slitstarka yttersulan är tillverkad av ett hållbart gummi som är mer motståndskraftigt mot slitage, så att din sko håller mycket längre. Den ger också bättre grepp på olika underlag och ser till att du är redo för dina mångsidiga löprundor.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko Häldropp: 10 mm Vikt: Herr 286g / Dam 250g Material ovandel: Engineered 3D mesh Material mellansula: PWRRUN PB Superfoam Material yttersula: Slitstarkt gummi
Tekniker och specifikationer

Slutsats

Njut av en allroundsko där ultimat komfort och responsivitet visar sig vara en perfekt kombination. Detta är din pålitliga partner för alla dina mångsidiga löprundor där du vill kunna ge det där lilla extra.

Tack vare PWRRUM PB-superfoam i mellansulan kan den här skon konkurrera med en tävlingssko när det gäller dämpning. Det här mjuka skummet är superresponsivt och ger dig en maxad, energisk löpupplevelse. Den bredare plattformen ger mer stabilitet, samtidigt som du kan dra nytta av den bekväma ovandelen som är mjuk och andas.

Med en förbättrad yttersula kan du räkna med mer grepp och självförtroende så snart du kliver ut genom dörren. Det hållbara materialet garanterar mindre slitage, så att du kan glädjas extra länge med denna dynamiska löparsko!