• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Underställ för sommarens löpningar

30 June 2022
Underställ för sommarens löpningar

När du tänker på underställ tänker du förmodligen på att springa i kalla temperaturer på vintern. Men visste du att det också finns en särskild serie underställ som är särskilt utformade för löprundor på sommaren? Craft är det perfekta svaret och erbjuder olika kollektioner som är både snygga och funktionella. Du kan läsa allt om det i den här bloggen.

Fördelarna med att springa på sommaren med värmekläder

Som erfaren löpare vet du alltför väl att temperaturen kan stiga betydligt under sommarlöpningar. Det är därför mycket viktigt att du noga överväger vilka löparkläder du tar på dig när du springer. Särskilda underställ för sommaren har en kylande effekt som håller kroppen sval och förhindrar överhettning.

Upptäck den torra kollektionen av Craft

För att göra det så bekvämt som möjligt för dig som löpare har Craft introducerat den innovativa Dry-kollektionen på marknaden. Läs mer om fördelarna med dessa bekväma baselayers här:

Tillverkad av lätta syntetiska tyger

Alla modeller i Craft Dry-serien är tillverkade av lätta syntetmaterial och hjälper dig att bli av med svetten bättre. Därför känns din hud alltid torr och din kropp håller en perfekt temperatur.

Bidra på ett hållbart sätt till miljön

Visste du att Crafts Dry-kollektion är tillverkad av återvunnen polyester? På så sätt bidrar du också till en hållbar miljö.

Välj mellan olika baselayers för herrar och damer

Crafts Dry-kollektion består av olika baselayers för herrar och damer. Det handlar bland annat om t-shirts, underkläder och underkläder.