• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Vilka Hoka skor behöver jag

17 January 2023
Vilka Hoka skor behöver jag

Har du ditt första maraton framför dig eller vill du springa det här maratonet snabbare än förra gången? Då vill du naturligtvis veta vilken den perfekta maratonskon är för ditt mål och vad du ska tänka på. Med den här bloggen full av användbara tips hjälper vi dig på vägen!

LÖPARSKOR FÖR ALLA TYPER AV LÖPNING

Clifton 9: för vardagliga löprundor

Clifton är HOKA:s mest populära modell. Den här löparskon har en mjuk och bekväm dämpning, ger dig integrerad stabilitet oavsett vilken löpstil du har och är förvånansvärt lätt. Den här mångsidiga skon är den perfekta träningspartnern inför maratonloppet, men du kan definitivt också ha den på dig under loppet.

Bondi 8: för långa distanser med maximal dämpning och komfort

Vill du springa de 42 195 kilometerna så bekvämt som möjligt? Då är Bondi 8 med maximal dämpning perfekt för dig. Bondi har designats om helt och hållet med mjukare, lättare skum och en helt ny, förlängd hälgeometri. Den förlängda hälen och mellansulan har en böljande utformning som gör att du får en otroligt mjuk och balanserad känsla från hälen till framfoten under hela resan.

Arahi 7: För varje löpning med mer stabilitet

Behöver du mer stabilitet när du springer? Då är denna Arahi antipronationssko den perfekta modellen för dig. Arahi 7 har en J-Frame som ger extra stabilitet åt dina fötter under steget. Kombinationen av maximal dämpning med minimal vikt ger fantastisk komfort och gör skon lämplig för både uthållighetsträning och själva loppet.

SNABBA TÄVLINGSSKOR

Om du redan har flera maratonlopp i bagaget kanske du vill springa snabbare nästa lopp. Dessa HOKA-skor med och utan kolfiber är garanterat bra för att öka tempot.

Carbon X 3: för snabba tempon på långa distanser

En snabb tävlingssko som är stabil och har en karbonplatta för en responsiv löparupplevelse. Den ursprungliga Carbon X utvecklades för att slå rekord på 100 kilometer, vilket gör den till en av de ultimata snabba långdistanslöparskorna. Med en uppdaterad ovandel erbjuder skon nu ännu mer stöd, bättre passform och ökad andningsförmåga.

Mach 6: för snabb (intervall) träning och tävlingar

En löparsko som kombinerar snabbhet med dämpning. Mach 6 kallas också Carbon X 3 utan kolfiber och är avsedd för både tävlingar och (intervall)träning. Skon innehåller Profly+-material i mellansulan, vilket ger en mjuk landning, en responsiv strat och mer fart.

HOKA Cielo X 1: tävlingsskon för blixtsnabba kilometer på långdistans

Cielo X1 är en tävlingssko för extremt snabba kilometer på 10 km, halvmaraton och helmaraton. Löparskon har en bevingad kolfiberplatta, två lager av det mjuka och mycket energirika PEBA-skummet och en stretchig ovandel för maximal komfort. Dynamiska utskärningar i yttersulan och tillägget av en sula med minimal mekanisk belastning av gummi bidrar till en lätt sko, så att allt är rätt för att ge järnet på tävlingsdagen.