• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Vilken löparsko från Mizuno är rätt för dig?

26 August 2022
Vilken löparsko från Mizuno är rätt för dig?

Vilken löparsko från Mizuno är rätt för dig?

Oavsett om du precis har börjat med löpning, tränar för ett maraton eller siktar på ett nytt personligt rekord har Mizuno rätt sko för alla typer av löpare. Kollektionen består av skor för löpning på hårt underlag (väg) , terränglöpning och tävlingar. I den här bloggen får du veta allt om kollektionen.

Mizuno Wave Rider 25

Wave Rider är den optimala skon för löpare som letar efter en lätt, dynamisk sko när de springer på vägar. Perfekt för både korta och långa sträckor. Den perfekta träningsskon för vardagsbruk och en av de mest ikoniska skorna på marknaden. Wave Rider erbjuder en bra passform och en direkt och responsiv känsla genom Mizuno Wave Plate.

Mizuno Wave Inspire 18

Den stödjande brodern (eller systern) till Wave Rider är för löpare med överpronation och genomsnittlig kroppsbyggnad. Från nybörjare till löpare som tränar för maratonlopp. En av de mest populära modellerna med bra stöd på marknaden!

Mizuno Wave Sky 5

Wave Sky 5 är en neutral sko som fokuserar på ultimat komfort och använder Foam Wave-tekniken, som manifesteras i en liten wave för ökad stabilitet och en stor wave som ger riktning under stegisättningen. Den perfekta skon för löpare som söker komfort och vill uppleva en svävande känsla när de springer.

Mizuno Wave Horizon 6

En löparsko med bra stöd och mycket komfort och därför den stabila versionen av den neutrala Wave Sky. För medellöparen till den som springer mer än den genomsnittliga löpare med överpronation som vill ha extra stöd i form av en bekväm sko med bra dämpning.

Mizuno Wave Skyrise 3

För löpare som vill ha en svävande och elastisk känsla. Fantastisk mjuk dämpning och hög energieffektivitet.