• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

De bästa löparkläderna på RunningDirect

På RunningDirect kan du välja mellan löparkläder från olika märken. I vår kollektion har vi många olika märken, bland annat ASICS, Nike, adidas och Craft. Att kläderna sitter bra och ger maximal rörelsefrihet kan vi med all säkerhet säga, och det är lika viktigt som att materialen andas och reglerar kroppstemperaturen.

Välj bland ett brett utbud av löparkläder för dam, herr och barn

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren och oavsett om du springer långa eller korta sträckor, så är löparkläder ett måste under din löptur, joggingrunda eller när du tar en power-walk. Du kan välja mellan löparjackor, långärmade eller kortärmade löpartröjor, löparlinnen, löparshorts, löparstrumpor samt löpartights och löparbyxor för herr, dam och barn.

Håll dig sval och torr med sommarkläder för löpning

När temperaturen stiger under våren och sommaren behöver du luftiga löparkläder med hög andningsförmåga. Löparbyxorna och löpartröjorna har strategiskt placerade nätpaneler och håller dig fräsch och torr. Din kroppstemperatur regleras väl under hela löprundan och svetten avlägsnas.

Löparutrustning för vintern håller dig varm och sval

På sommaren vill du hålla dig sval och fräsch, men på vintern behöver du löparkläder med hög isoleringsförmåga. Välj bland vår kollektion av långärmade löparkläder och löparjackor, öka din löparkomfort med löpartights och kombinera löparkläderna med vår kollektion av underställ.

Gör din löpning komplett med matchande accessoarer

Förutom löparkläder har vi löparskor, löparstrumpor och ett brett utbud av löpartillbehör för alla årstider. Oavsett om du springer i terräng, föredrar att slå rekord på tävlingar, springer på friidrottsbanan eller tar en löptur i den lokala parken varje vecka har vi lämpliga tillbehör för varje löpare och varje distans.