• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Långärmad löpartröja

144
Vilken målgrupp söker du?

Långärmad löpartröja

Vi har flera olika modeller av löpartröjor på RunningDirect. Letar du efter en lättvikts långärmad tröja för sommaren eller en varm och bekväm långärmad tröja för vintern. Då är RunningDirect.se den rätta adressen för dig. Genom vårt varierande utbud i färger och storlekar kan vi erbjuda allt en löpare önskar. Vi kan erbjuda långärmade löpartröjor från kända varumärken som adidas, Hummel, Nike och Salming. Förutom långärmade löpartröjor har vi också träningstights och löparskor från alla de kända varumärkena.

Långärmad löpartröja herr

Långärmad löpartröja till herr finns tillgängliga i modeller som är lämpliga för både sommar och vinter. På sommaren när du springer håller våra långärmade löpartröjor dig sval. Och när det är vinter håller våra långärmade löpartröjor dig varm och torr. Liksom våra kortärmade löpartröjor finns även de långärmade löpartröjorna tillgängliga från märken som Asics, Hummel, Nike, Salming och adidas.

Långärmad löpartröja dam

De långärmade löpartröjorna för dam är försedda med platta sömmar. Detta gör inte bara passformen bättre, utan det bidrar även till att förhindra skav och irritation på huden. Ventilationsegenskaperna från Asics, Nike, Hummel, Salming och adidas är helt fantastiska. Vid frågor om våra produkter är ni välkomna att kontakta oss och någon av våra experter.