• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Löparjacka

151
Vilken målgrupp söker du?

Löparjacka

En löparjacka är viktigt för en optimal prestanda vid kallare förhållanden. RunningDirect har ett stort utbud löparjackor för både dam och herr. En löparjacka ger skydd mot vind och regn, som gör din vistelse bekväm under tiden när du springer. På RunningDirect.se hittar ni lämplig löparjacka för alla löpare. Välj bland kända märken som Adidas, Asics, Hummel, Nike och Salming. Liksom löparskor, löpartröjor och löparshorts finns våra löparjackor tillgängliga i flera olika färger, storlekar och modeller. Förutom att skydda dig mot vind, regn och kyla. Ser löparjackan till att kroppen håller sig frisk och fräsch. Väldigt bra investering för dig som önskar bästa tänkbara komfort under tiden du springer.

Löparjacka herr

Löparjacka för herr garanterar en känsla av frihet när du springer. Löparjackorna är tillverkade i ett lättviktsmaterial som är självventilerande som förhindrar obehaglig fukt och svett under tiden du tränar. På RunningDirect.se kan vi erbjuda löparjackor i flera olika färger och designer. Men ni kan också hitta övriga löparkläder för herr i flera olika färger, storlekar och modeller från kända varumärken. Om ni har frågor eller önskar rådgivning kan ni kontakta någon av våra duktiga experter som gärna hjälper er.

Löparjacka dam

Värme och komfort vid kallare och regniga dagar, är en stor fördel. Alla vår löparjackor kan förse dig med detta. Löparjackorna håller dig torr och varm på ett effektivt sätt. Flera löparjackor dam är försedda med strechmaterial vilket gör att Nike löparjacka, Adidas löparjacka och Asics löparjacka passar perfekt på kroppen. Både dam som herr löparjackorna finns tillgängliga i fler olika snygga färger och modeller.