• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Löparshorts

152
Vilken målgrupp söker du?

Löparshorts

RunningDirect har ett stort utbud löparshorts för alla löpare. Genom vårt varierande sortiment kan du välja löparshorts för varje säsong. Vare sig om du letar efter löpartights för damer eller löparshorts för herr är RunningDirect.se den rätta adressen för dig. Vi kan erbjuda löparshorts från märken som adidas, ASICS, Nike i olika färger och storlekar. Löparshortsen är tillverkade för att skapa en optimal frihet under tiden du springer. Alla löparshorts är tillverkade i lättvikts material och självventilerande tyg. Förutom löparshorts kan vi på RunningDirect även erbjuda ett brett sortiment av andra löparartiklar från alla de kända varumärkena.

Löparshorts herr

Löparshortsen för herr är försedda med bästa tänkbara ventilationsegenskaper som förhindrar skav och irritation på huden. Välj löparshorts bland massor av kända varumärken som Nike, Hummel, adidas, Erima, Asics med flera! Alltid till de bästa priserna.

Löparshorts dam

Löparshorts för dam kan vi erbjuda i flera olika modeller, färger och storlekar. I vårt sortiment hittar du löparshorts från märken som Asics, Nike, adidas och Salming med flera! Om du har frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta någon av våra duktiga experter.