• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail tröjor

Trailtröjor från Compressport, Nike och Falke

Under din löpning i terräng föredrar du naturligtvis att springa med minimal distraktion. Träningströjor från Compressport, Nike och Falke är då en bra investering. Förutom dessa märken, hittar du på RunningDirect även andra märken med hög kvalitet för just trailrunning. Du kan se hela vårt sortiment på den här sidan.

Fördelen med en trailrunningtröja

Visste du att det finns en viss skillnad när det gäller passform, material och finish i designen när det kommer till tröjor för trailrunning? De har vanligtvis en snävare passform och i de flesta fall en (halv) dragkedja för extra ventilation när du springer. Materialet säkerställer också att din fukttransport är väl reglerad och att du håller dig torr och sval.

Alla trailkläder under ett tak

I vår trailrunningkategori kan du handla alla kläder för detta ändmål under ett och samma tak. Om du har hittat din perfekta löpartröja, ta då en titt på resten av vår kollektion. Där hittar du tights, shorts, jackor och andra praktiska tillbehör för trailrunning.

Handla billiga trailskor i vår rea

När du väl har hittat din ideala outfit är det dags att tänka på dina löparskor. Om du har sprungit i terräng tidigare vet du alltför bra att du behöver speciella skor för detta. Trailskor har en stark sula med dubbar för bra grepp och en vattenavvisande ovandel för att hålla lera och vatten borta. Du kan beställa  helt nya trailskor eller lite billigare trailskor från vår rea på RunningDirect.