• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Trail Löparkläder

173
Vilken målgrupp söker du?

Trailkläder 

Visste du att trailkläder skiljer sig från normala löparkläder? Om du precis börjat med trailrunning kan du välja ett par löparshorts och en träningströja som redan finns i din garderob. Om du regelbundet löptränar i terräng, är det klokt att investera i ordentliga trailkläder. För att hjälpa dig på vägen ger vi dig några praktiska tips som du bör tänka på.

Välj ett par träningstights som ett basplagg till din garderob

Under terränglöpning kommer du med all säkerhet att passera grenar och springa genom vattenpölar. I båda fallen är ett par löpartights bra. Förutom att hålla dig varm, blir du maximalt skyddad mot grenar och andra vassa föremål.

Termokläder håller dig varm och reglerar din fukttransport

Termokläder är inte bara ett smart köp för de kallaste dagarna på året, en termotröja är även ett bra val att ha under varma sommardagar. Kläderna sitter tätt och du är skyddad när du springer under blåsiga förhållanden, din fukttransport är väl reglerad och  kläderna torkar snabbt när du springer i regn. På så sätt vet du alltid att du håller dig bekväm och torr och att du kan fokusera helt på din löpning.

Vattentåliga och vindtäta jackor för trailrunning

Ett annat trevligt tillskott är våra vattentåliga och vindtäta trailrunning-jackor. Du kan välja mellan olika modeller från bland annat ODLO och Compressport. Dessa jackor erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara sportnäring, din smartphone och nycklar. De flesta jackor har en beläggning av Gore-Tex och erbjuder därför maximalt skydd mot regn och blöt natur i skogen.

Komplettera dina trailkläder med matchande trailtillbehör

Med största sannorlikhet kommer du hadla dina nya trailkläder hos oss då vi har ett brett utbud, men har du funderat på övriga tillbehör? Här finns både kepsar, mössor, vätskebälten, stavar, lampor och andra nödvändiga tillbehör. Du kommer vara väl skyddad mot sol eller kyla och löprundan kommer kännas bekväm.