• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

adidas Adistar

13
Vilken målgrupp söker du?

adidas Adistar en distanslöparskor för dig med en neutral löpstil 

adidas Adistar har en neutral stegisättning och är utformad för att springa uthållighetslöpningar i ett lugnt tempo. Du kommer att uppleva det nödvändiga stödet och det perfekta skyddet tack vare den unikt formade mellansulan och ovandelen i texturerat mesh. Adistar-skor är ofta slitstarka och delvis tillverkade av återvunna material för långvarig användning. Du kan välja mellan en mängd olika adidas Adistar löparskor för herrar och adidas Adistar löparskor för damer på RunningDirect.

adidas Adistar är tillverkad av ett anpassningsbart mesh-material

Visste du att ovandelen på adidas Adistar är tillverkad av ett anpassningsbart mesh-material. Detta minskar avsevärt irritationer under din löpning, vilket gör att du springer mycket mer bekvämt. Adistar har också en yttersula i Continental-gummi, så du får ett mycket bra grepp under din löprunda på våt asfalt och löparskon är också mycket hållbar.

Vad är adidas CS 2 för en löparsko?

adidas CS är en antipronationssko som ger dig bra stöd kilometer efter kilometer. Tack vare StableFrame förhindrar den överpronation och gör dina löprundor mycket mer effektiva. Tillsammans med den unika asymmetriska snörningen och en integrerad stödbur får du extra stabilitet för en enkel löpning. Samtidigt kan du också njuta av massor av komfort tack vare REPETITOR+-skummet och REPETITOR-mellansulan, som tillsammans ger lättviktig dämpning och skyddar dig mot stötar från hårda underlag.

Hur är adidas Adistar 2 som löparsko?

Du kan räkna med massor av dämpning i adidas Adistar 2. Tack vare ett dubbelt lager REPETITOR+-dämpning i mellansulan absorberas stötar och komforten under löprundan tas till nästa nivå. Genom att absorbera stötar minskar belastningen på dina leder, muskler och senor och risken för skador minskar. Kombinerat med en ovandel i mesh som ventilerar underbart, kommer du att njuta av ultimat komfort under långa uthållighetslöpningar.

Vilken typ av löparsko är adidas Adistar Beyond?

adidas Adistar Beyond är en snabbare version i Adistar-kollektionen. Skon har en injicerad kolfiberplatta för regelbunden rörelse vid högre hastigheter. Den här skon innehåller också den prestationsinriktade lättviktsdämpningen LightStrike-Pro som också finns i adidas tävlingskollektion. Dämpningen har en högre energiåtergivning och ger lättviktig dämpning, vilket gör att benen känns fräscha längre, vilket är bra när du vill tillryggalägga längre sträckor i högre tempo.