• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

adidas Supernova

adidas Supernova löparskor med neutral löpstil

adidas Supernova löparskor med neutral passform är kända för att ge dig som löpare det där extra stödet när du springer. Den innovativa komprimerade mellansulan expanderar lite extra för varje steg du tar. Normalt skulle energi gå förlorad när du tar ett steg ut, men nu återförs den till ditt löpsteg.

adidas Supernova löparskor med lätt ovandel

Löparskornas ovandel är tillverkad av lätt mesh-material och har hög andningsförmåga. adidas Supernova löparskor för damer och herrar har en löpsula av Continental-gummi, så att du får optimalt grepp även i vått väder. Löparskorna är inte bara tillgängliga till ett bra pris, utan har också alla adidas-teknologier i sig för att säkerställa att löpningen blir enklare för dig.

Vilken typ av löparsko är adidas Supernova Rise?

adidas Supernova Rise ger ultimat komfort när du springer och gör att varje träningspass smakar mer. Rise är utrustad med adidas senaste Dreamstrike+ Power Foam och dämpar de hårda stöten från asfalten medan du smidigt flyter från steg till steg. Dessutom ger den här löparskon dig pålitligt grepp med Adiwear-yttersulan som har små utskärningar för att ge en lätt löpkänsla i flera kilometer. Allt är gjort för det, så att du kan njuta av löpningen dag ut och dag in.

För vem är adidas Supernova en lämplig löparsko?

adidas Supernova är speciellt utformad för nybörjare. Förbättrad ventilation i viktiga svettzoner tack vare ovandelen i mesh och Hybrid Bounce-dämpningen i framfoten ger en lätt känsla. Du får tillbaka massor av energi tack vare extra dämpning i hälen och Boost-mellansulan fördelar effekten av varje landning jämnt över dina fötter.

Vilken typ av sträckor kan du använda adidas Supernova till?

Oavsett om du satsar på en kort sprint eller långsamt bygger upp tempot under ett långdistanspass är allt möjligt med adidas Supernova. Denna neutrala löparsko finns tillgänglig på RunningDirect i ett brett utbud av iögonfallande färger, så det finns mer än tillräckligt med val för din smak.