• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

ASICS GEL-Cumulus

24
Vilken målgrupp söker du?

ASICS GEL-Cumulus löparskor för en lyxig löparupplevelse

ASICS GEL-Cumulus är en bekväm löparsko för både långa och korta distanser. Den här neutrala löparskon  har funnits i ASICS sortiment i flera år. Varje år utvecklas ASICS GEL-Cumulus ytterligare till det bättre och denna stötdämpande löparsko ger en lyxig löpkänsla. Skon har Guideance Line-teknik för en effektivare löprörelse, vilket gör att löpningen känns lättare och kräver mindre ansträngning.

Är ASICS GEL-Cumulus löparskor bekväma?

Den numera ikoniska GEL-enheten finns i nästan alla ASICS löparskor. GEL-enheten i hälen ger en ännu mjukare och molnliknande känsla. Skorna har också Impact Guidance System som säkerställer ett naturligt löpmönster från det ögonblick du landar på marken till att du skjuter ifrån. Den slittåliga AHAR-gummiyttersulan ökar löpskornas hållbarhet och är utformad för att ge dig full markkontakt, för ökad stabilitet under korta och långa distanser.

ASICS GEL-Cumulus 25 löparskor med mycket dämpning

Med GEL-Cumulus 25 kan du uppleva en extremt mjuk uthållighetslöpning. Denna allroundlöpsko har en ännu tjockare mellansula med PureGEL™-teknik samt dämpning med FF BLAST™ PLUS, så att du kan springa mjukt och smärtfritt i flera kilometer i sträck. Du kommer också att njuta av mer komfort med den här skon tack vare Jacquard-ovandelen som inte bara känns bekväm när du springer, utan också ventilerar bättre.

Torra fötter med ASICS GEL-Cumulus 25 GTX

GTX-varianten är speciellt framtagen för att klara väder och vind. Med GORE-TEX™-paneler på ovandelen kan dina fötter räkna med en varm och torr löptur från start till mål. Samtidigt ger den ventilerande ovandelen välbehövlig ventilation, medan reflekterande detaljer gör dig mer synlig under en löprunda i sämre väder. Så att du tryggt kan avverka dina kilometer när som helst.

Vad är nytt i ASICS GEL-Cumulus 26 löparsko?

Den senaste ASCIS GEL-Cumulus 26 är lättare och mer stötdämpande än någonsin. Du får fortfarande FF BLAST™-dämpning och PureGEL™-teknik, men eftersom den här tekniken bara har tillämpats på bakfoten har skon blivit lättare utan att förlora sina dämpningsegenskaper. Den nya FLUIDRIDE™-yttersulan består av en blandning av gummi och EVA, som i kombination med skummaterialet ger bättre grepp, hållbarhet och komfort. Den nya häldesignen är mer strömlinjeformad och ger en modern och trendig look.