• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ASICS GEL-Kayano

35
Vilken målgrupp söker du?

Motverka överpronation med de stabila ASICS GEL-Kayano löparskorna

Om du märker att du överpronerar under löpningen behöver du en stabil löparsko som ASICS GEL-Kayano. Den här stödjande löparskon för kvinnor och män är en superlätt sko, och dess Full Length Guidance Line-teknik gör att din fot används så effektivt som möjligt från start till landning. Den starka sulan med välutvecklad dämpning ger kroppen extra vila under löpningen.

Hur är passformen på ASICS GEL-Kayano 31?

Njut av en bekväm löparsko tack vare en ny designad överdel i mesh i ASICS GEL-Kayano GEL 31. Löpare kan förvänta sig en överdel som rör sig med dem när de springer utan att förlora stabilitet. På så sätt kan du uppleva kilometer av bekväm löpning för dina fötter. De reflekterande ränderna ger löparskorna den synlighet de behöver så att du kan ta dig ut på vägen även i mörkret!

Vilka förändringar har ASICS GEL-Kayano 31 fått?

Med varje steg upplever du en extraordinär mjukhet, som är hela 65 % högre än hos föregångaren. Detta tack vare den behagliga dämpningen av FF BLAST™ PLUS ECO i mellansulan och den uppdaterade PureGEL™ i hälen som ger optimal stötdämpning. Tack vare det avancerade 4D GUIDANCE SYSTEM är din fot perfekt balanserad efter varje steg, så att du kan njuta av utmärkt stöd, effektiva steg och oöverträffad komfort. Rätt blandning av ASICSGRIP™ och AHARPLUS™ i specifika områden av yttersulan ger förbättrat grepp och komfort samtidigt som hållbarheten bibehålls.

ASICS GEL-Kayano 31 är hållbar

ASICS går i takt med tiden och har utvecklat en hållbar sko med den här modellen för att minska dess påverkan på miljön. Gel-Kayano 31 har slitstarkt FF BLAST™ PLUS ECO-skum, och med 24 % biobaserat material bidrar du också till att minska ditt koldioxidavtryck, samtidigt som du fortsätter att njuta av molnliknande komfort för varje steg!