• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

ASICS GEL-Nimbus

ASICS GEL-Nimbus löparskor med utmärkt dämpning, mjukhet och komfort

Oavsett om du springer een runda varje dag eller står på startlinjen i ett lopp är ASICS GEL-Nimbus lämplig för alla löpare. Skon har legat i framkant inom löpning sedan starten hos ASICS. För damer och herrar erbjuder löparskorna exceptionell komfort och den bästa stötdämpningen vid varje landning och start av löpsteget. Den fantastiska dämpningen gör att det känns som om du springer på moln med ASICS GEL-Nimbus!

Ger ASICS GEL-Nimbus 26 mig tillräckligt med dämpning?

ASICS GEL-Nimbus 26 garanterar en sensationell dämpning. GEL-tekniken i hälen och framfoten absorberar stötar när foten landar, medan FF BLAST™ PLUS ECO-skum ger förbättrad dämpning och respons under löpningen. Förutom denna bekväma och dämpade löpupplevelse ger skon naturligtvis rätt stöd under löpningen och du kommer att njuta av den smidigaste löpupplevelsen från början till slut.

Vad gör ASICS GEL-Nimbus 26 till en löparsko med premiumkomfort?

ASICS GEL-Nimbus är själva sinnebilden av komfort, och det märker du redan när du kliver i skon. Tack vare den vävda stretchkragen och den vävda plösen tar du på dig skon på nolltid. Kragen formar sig sedan perfekt efter din fot utan att klämma under löprundan. Den förnyade ovandelen av avancerat tekniskt garn sitter som en andra hud och ger optimal ventilation för att förhindra kalla till varma och svettiga fötter Toppad med den nya HYBRID ASICSGRIP-yttersulan har Nimbus 26 tillförlitligt grepp och perfekt dragkraft, så att du kan njuta av allt omkring dig på både soliga och regniga dagar.

Är ASICS Nimbus 25 en bekväm löparsko?

ASICS GEL-nimbus 25 är utformad för att ge ännu mer komfort än sina föregångare och förbättra prestandan. Den designade ovandelen i stretch ventilerar så att dina fötter håller sig fräscha och svala. Passformen, särskilt genom mellanfoten, är nästintill perfekt och det finns olika breddstorlekar. Tack vare Sockliner-tekniken är ASICS GEL-Nimbus 25 extremt ventilerande, slitstark, bekväm och formar sig perfekt efter dina fötter.

ASICS GEL-Nimbus 25 trailskor med extra grepp

För alla dina terrängäventyr är ASICS GEL-NIMBUS TR den perfekta följeslagaren. Trailskon har en trailspecifik AHARPLUS™-yttersula som ger utmärkt grepp på olika underlag. Det gör att du kan prestera bra även på leriga stigar. Sulan är också slitstark, så att du kan njuta av ett bra grepp under längre tid under dina trailruns.