• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

HOKA Speedgoat löparskor

8
Vilken målgrupp söker du?

HOKA Speedgoat löparskor för trailrunning

HOKA Speedgoat löparskor är lämpliga för terränglöpning och har fått sitt namn efter ultramaratonlöparen Karl Meltzer. Denna ikoniska löpare har vunnit flest 100-mile lopp någonsin och har fått smeknamnet "Speedgoat Karl". HOKA Speedgoat är utformad för traillöpare som vill ta sig fram på tekniska stigar i hög hastighet. Den här robusta allroundskon är mycket smidig och hjälper dig att klara dina trailrundor utan problem.

HOKA Speedgoat trailskor för komfort

Med den här trailskon har vi tänkt på allt för att kunna löpa i hög hastighet på ett så bekvämt och säkert sätt som möjligt. Från den förlängda hälöglan som gör det enkelt att ta på sig löparskon till den skyddande tåkanten som skyddar dig från stenar, skräp och smuts längs vägen. Den berömda Meta-Rocker ger ett drivande och mjukare löpsteg i ojämn terräng, medan Vibram® Megagrip ger dig det allra bästa greppet på lösa underlag.

Vilka förändringar fick HOKA Speedgoat 5?

HOKA Speedgoat 5 fick en helt ny design för att ge dig en allt-i-ett-lösning för alla typer av terräng. Speedgoat 5 är hela 15 gram lättare, vilket delvis beror på den lättare mellansulskonstruktionen, utan att kompromissa med den välkända dämpningen. Även utsidan fick en ansiktslyftning. Ovandelen är tillverkad av en dubbelskiktad återvunnen jacquardmesh som ger dina fötter mer utrymme att röra sig på tuffa stigar. Du kan också räkna med ett mycket bra grepp med denna trailsko. Vibram® Megagrip med Traction Lug ger mer markkontakt och ger också mer kontroll på olika underlag.

Torra fötter med HOKA Speedgoat 5 GTX

Speedgoat 5 GTX är en vattentät version som håller dina fötter torra under våta förhållanden. Tack vare GORE-TEX-membranet på ovandelen har nederbörd inte en chans att komma in i dina skor. I kombination med det robusta Jaqcuard-meshen i dubbla lager kan du räkna med en stabil och säker känsla. Skyddsplattan framtill ger extra skydd vid tårna mot skräp, växter och stenar som du stöter på under alla dina terrängäventyr.

HOKA Speedgoat 6 är lättare och har mer grepp

Med HOKA Speedgoat 6 kan du ta dig an alla trailruns med lätthet. Den här allroundskon har en fantastisk dämpning tack vare den nya CMEVA-mellansulan som ger dig ultimat komfort i varje steg. Skon är lättare än sin föregångare så du kommer att uppleva en smidig och lekfull löpning under de mest tuffa utmaningarna. Den omdesignade ovandelen är också lätt, samtidigt som du fortfarande kan räkna med en säker och välbekant passform. Vibram® Megagrip-sulan har Tractions Lugs (dubbar) som har omplacerats för perfekt grepp under upp- och nedstigningar på besvärliga underlag.