• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Inov-8 Löparskor

13
Vilken målgrupp söker du?

Inov-8 löparskor

Så enkelt som möjligt, men med tillräckligt stöd - det är vad inov-8:s löparskor står för. Skorna är utrustade med olika tekniker och de ger stöd och skydd där det behövs för att främja en bra stegisättning. Inov-8s trailrunning-skor är lätta och har en låg profil. På så sätt kan du skapa den ultimata känslan med marken.

Inov-8 löparskor för herr och dam

inov-8 trail running-löparskor för män och kvinnor har en slitstark och nötningsbeständig yttersula. Naturligtvis skyddar inov-8 trailrunningskor för män och kvinnor dig från stenar eller andra vassa föremål under alla trailrundor. Du kan välja mellan olika modeller på RunningDirect, som Trailfly, X-Talon och Roclite för den neutrala och överpronerande löparen.

Tunna skåror i yttersulan för bättre grepp

Tack vare de tunna skårorna i yttersulan har du bättre grepp i alla väderförhållanden. Designen på inov-8-skorna är enkel, men mycket praktisk. Terränglöparskor finns i många olika färger och storlekar. Den tunna, men mycket starka yttersulan ger extra grepp och garanterar bättre kontroll under varje lopp. inov-8:s löparskor passar inte bara erfarna, utan även nybörjare inom trailrunning.

Löparskor för trailrunning - på ojämna ytor

Att springa på obelagda ytor är en sport i sig själv. Naturligtvis är det viktigt att ha rätt inov-8 trailrunning-skor för detta. Du springer utan ansträngning över små skogsstigar, upp för kullar, över stranden eller genom snåriga partier. Slitstarka, lätta och fuktreglerande löparskor - det är vad du kan förvänta dig av inov-8. Ta en titt på de andra produkterna och kombinera löparskorna med matchande löparkläder.