• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

New Balance 860 löparskor

43
Vilken målgrupp söker du?

New Balance 860 löparskor för dig som överpronerar

New Balance 860 löparskor är en av de mest populära antipronationslöparskorna i New Balance skokollektion. Inte bara designen, utan även yttersulan på New Balance 860 är speciell. Sulan har fasta flexspår och det blåsta gummit ger dig mer än tillräckligt med grepp när du springer.

Skon är särskilt lämplig för "lätta" medellånga till långa uthållighetslöpningar, men lämpar sig också perfekt för återhämtningsrundor.

Vilka är skillnaderna mellan 860 v13 och 860 v14?

Den senaste versionen av 860-serien är New Balance Fresh Foam 860 v14. Skon har uppdaterats helt från 860 v13 och det här är de viktigaste förändringarna:

  • Utrustad med den nya Stability Plane-tekniken ett nytt stabilitetssystem som garanterar komfort, stabilitet och lyhördhet. Medan du i tidigare versioner korrigerades med ett "block" på insidan av foten för att motverka för snabb eller kraftig pronation, säkerställer nu en tunn, fast EVA-platta en naturlig löprörelse från A till B.
  • Häldroppet från 10 till 8 mm gör nu skon lämplig för häl- och mellanfotslöpare.
  • Mellansulan innehåller 2 mm extra Fresh Foam och gör att varje kontakt med marken känns mjuk, oavsett hur långt du springer.
  • Utseendet har också uppdaterats. Den klassiska löparsko-looken har fått ge vika för en sneaker-liknande design.
  • Även den nya mellansulan består av ca 3% organiskt material, vilket minskar ditt ekologiska fotavtryck.
  • Vertikala flexspår "sydda" på yttersulan ger extra stabilitet och ett mjukt steg från häl till tå. Extra gummi på yttersulan ger bättre grepp.

Vilken typ av dämpning finns i New Balance 860-mellansulan?

Mellansulan i New Balance 860 har Fresh Foam X-dämpning. Detta innovativa skum ger alltid en mycket mjuk känsla, särskilt om du väljer en uthållighetslöpning på många kilometrar. Löparskon är också mycket stabil och känns även lätt när du springer.

Vilka olika passformer har New Balance 860?

Olika fötter kräver olika passformer. Även om New Balance Fresh Foam 860 v14 med sin stretchmesh lämpar sig för många olika fötter, finns det ytterligare passformer. New Balance 860 finns i narrow (smal), normal, wide (bred) och extra wide, så att du kan välja den modell som passar dina fötter bäst.