• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

New Balance 880 löparskor

New Balance 880 med neutral löpning

New Balances 880-serie är en mycket pålitlig bekväm löparsko för löpning på asfalterade vägar. Skon har ett neutralt löpsteg och dess andningsbara och sömlösa överdel ser till att dina fötter håller sig svala och torra under löpningen. Mellansulan med dubbelt skum erbjuder en dynamisk kombination av dämpning och hållbarhet. Du kan välja mellan en mängd New Balance 880 löparskor för herrar och New Balance 880 löparskor för damer på RunningDirect.

Vilka distanser är New Balance 880 lämplig för?

New Balance 880 löparskor är lämpliga för både korta och långa distanseroch ger dig alltid den komfort du önskar, kilometer efter kilometer. Reaktionsförmågan och dämpningen i allroundskon är optimal tack vare mellansulan Fresh Foam X. Den här mellansulan är gjord för att absorbera stötar och uppmuntra en naturlig gång för din fot. Med andra ord en milsätare som ger dig mycket löpglädje för både långa och korta löprundor.

På vilka områden har New Balance Fresh Foam 880 v14 uppdaterats?

Var skonsammare mot dina leder med den senaste New Balance Fresh Foam 880 v14. Den senaste utgåvan av denna löparsko har en högre stapelhöjd och låter dig njuta av fot- och lednära komfort med ett förhållande på 29 mm / 21 mm (istället för 27 mm / 17 mm ). Den tvådelade mellansulan har ersatts av en mellansula i ett stycke, vilket gör skon lättare och ger yttersulan en ny vertikal look. Dessutom har skon en mjuk och säker passform, självklart med hög andningsförmåga, så att dina fötter inte kommer att sakna något.

När väljer du New Balance Fresh Foam 880 v14 och när väljer du 1080 v13?

Även om 880 v14 och 1080 v13 båda är New Balances favoritskor för neutral löpning, finns det några detaljer som gör att den ena skon passar dig bättre än den andra. 1080 v13 är en allroundsko, har lite mer dämpning och dessutom ett lägre häldropp på 6 mm, vilket gör skon tillgänglig för både framfots-, mellanfots- och hällandare. Dämpningen i 1080 v13 är mjukare och lättare i vikt, vilket är trevligt men också kan vara för mjukt. 880 v14 har däremot ett något högre drop på 8 mm och har en något fastare och tyngre Fresh Foam X-dämpning. Det högre droppet ger en mer naturlig löpstil under löprundan. Du kommer att uppleva det fastare och tyngre skummet som extra stabilitet under löprundan.

Är New Balance 880 V13 en bekväm löparsko?

Upplev en behagligt responsiv löparupplevelse med New Balance 880 V13 tack vare den mjuka mellansulan. Du kommer också att dra nytta av 360-graders komfort tack vare den mjuka insidan och den konturerade fotbädden. 880 V13 finns i smala, vanliga och breda modeller så att du kan välja en perfekt passform som passar din fot. Som neutral löpare kan du helt och hållet lita på den här stabila (men ganska lätta) allroundlöparskon!