• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nike Air Zoom Pegasus löparskor

34
Vilken målgrupp söker du?

Upptäck den ultimata löparupplevelsen med Nike Pegasus-serien

Nike Pegasus är lätt, snabb och bekväm och de tekniker som Nike har infört ger löparskorna extra komfort och bättre passform. Den neutrala löparskon är känd för sin stabilitet i framfoten, mellanfoten och hälen. Meshen, som ingår i hela Nike Pegasus löparsko, ger fullständig ventilation i hela skon. Du kan välja mellan en mängd olika Nike Pegasus löparskor för herrar och Nike Pegasus löparskor för damer på RunningDirect.

Ger Nike Pegasus-serien tillräckligt med stöd?

Nike Pegasus-serien är känd för sitt goda stöd, både för nybörjare och erfarna löpare. Med bra dämpningsteknik och en vacker design ger Pegasus optimal stötdämpning och stabilitet, vilket gör att varje steg känns enkelt. Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och stöd, så att du kan springa mil efter mil utan att kompromissa med din prestation.

Är Nike Pegasus 41 en responsiv löparsko?

Nike Pegasus 41 har responsivitet i varje fiber. Skon är utformad med banbrytande teknik, som Nike Air-enheter och Nike ReactX-dämpning, och svarar på varje fotrörelse, vilket ger en smidig och effektiv löpupplevelse. Oavsett om du vill bygga upp din snabbhet på löparbanan eller njuta av en lugn löprunda i parken är Pegasus 41 redo att uppfylla alla dina förväntningar.

För vem är Nike Pegasus 41 en lämplig löparsko?

Mångsidigheten hos Nike Pegasus 41 gör att skon passar för en mängd olika löpare. Oavsett om du är en målinriktad idrottare som strävar efter personliga rekord eller en fritidslöpare som gillar lugna varv eller träning i högt tempo, anpassar sig Pegasus 41 till dina behov. Med olika storlekar och stilar finns det en Pegasus 41 för alla, oavsett löparnivå.

Vilken typ av trailsko är Nike Pegasus Trail 5?

Ta dig bort från de vanliga vägarna med Nike Pegasus Trail 5. Denna trailsko kombinerar Pegasus signaturdämpning och stöd med specifika funktioner som är utformade för terrängäventyr. Den robusta gummisulan säkerställer grepp i alla terränger, medan den responsiva React-X dämpningen skonar dina leder även under de mest utmanande trailrundorna.

Vad gör Nike Pegasus Turbo Next Nature till en hållbar löparsko?

För den miljömedvetna löparen finns Nike Pegasus Turbo Next Nature. Den här löparskon kombinerar prestanda med hållbarhet, med material som är snälla mot både dig och planeten och som är lättare i vikt. Upplev det bästa av två världar med den responsiva dämpningen och miljövänliga inställningen hos Pegasus Turbo Next Nature, och bidra till en grönare framtid samtidigt som du förbättrar dina personliga rekord.