• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

On Cloudeclipse

On Cloudeclipse - löparskon för maximal komfort

On Cloudeclipse är den perfekta skon för löpare som vill ha maximal komfort, stabilitet och hållbarhet. Skon är lämplig för olika distanser och träningsändamål, t.ex. maraton, halvmaraton, dagliga löprundor, långdistans och kortdistans på väg. Upplev den unika kombinationen av maximal dämpning och minimal påverkan på lederna, vilket ger dig som löpare en mjuk och molnliknande löpupplevelse.

Vad är On Cloudeclipse för en löparsko?

On Cloudeclipse är det senaste tillskottet i On-familjen och erbjuder oöverträffad komfort när du springer. Skon liknar Cloudsurfer till utseendet, men kännetecknas av den tjockaste mellansulan som On någonsin har tillverkat. Den är utformad för att ge löparen maximal dämpning och komfort och minska belastningen på lederna.

Vilka distanser är On Cloudeclipse lämplig för?

On Cloudeclipse passar för en mängd olika distanser, allt från korta sprintar till långa distanser som maraton och halvmaraton. Den ger komfort och stabilitet för vardagliga löprundor såväl som för längre distanser, vilket gör det enkelt för dig som löpare att lägga till extra kilometer till dina träningspass.

Vad gör On Cloudeclipse till en stabil sko?

On Cloudeclipse ger stabilitet genom en flexibel Speedboard® och en funktionell ovandel med broderier. Speedboard® ger extra stabilitet och vägledning, så att löparen tryggt kan låta tankarna vandra. Den inbyggda plösen håller foten stadigt på plats och ger en säker passform och kontroll under löpningen.

Är On Cloudeclipse en hållbar sko?

Ja, On Cloudeclipse är miljövänlig och hållbar. Ovandelen är tillverkad av dope-dyed-färgad mesh, en process som använder 90 % mindre vatten än traditionella färgningstekniker, vilket minskar vattenavfallet. Dessutom består själva garnet av 100 % återvunnen polyester, vilket gör det till ett hållbart val för miljömedvetna löpare.