• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Pronation

186
Vilken målgrupp söker du?

Köp antipronationslöparskor på RunningDirect

Behöver jag neutrala löparskor eller antipronationslöparskor? Detta är något som många löpare undrar över. Det är stor skillnad på löparskor, så det är viktigt att du får all information. Vilken sko du behöver har allt att göra med hur ditt löpsteg ser ut. På den här sidan kan du välja mellan olika skor för dig som pronerar utöver det normala både för damer och herrar.

Överpronation

Vi talar om överpronation när foten lutar för mycket inåt. Detta leder till att en stor del av vikten bärs av insidan av foten i stället för mitten av foten. Detta kan leda till olika skador och därför är det viktigt att välja en antipronationssko, ett par stabila löparskor som ger rätt stöd till foten på rätt ställe.

Hur vet jag om jag pronerar utöver det normala?

Överpronation kan kännas igen genom på hur dina löparskor slits. Om sulorna är slitna på insidan är det troligt att du överpronerar. Det är dock rekommenderat att låta en specialist titta på ditt löpsteg.

Skicka en video av din löpstil till en av våra löparexperter

Du kan alltid skicka en kort video till våra specialister som visar hur du springer. De kan då ofta snabbt se vilken typ av löpsteg du har och de kan ge dig rätt råd. Det gör det lite lättare att köpa det perfekta paret antipronationsskor.

Välj mellan dussintals populära antipronationsskor för löpning

Det är inte utan anledning som vi kan kalla oss specialister på löpning. I vårt urval kan du välja mellan dussintals populära antipronationslöparskor. Dessa inkluderar ASICS GEL-Kayano, HOKA Arahi 6, Saucony Guide och Mizuno Wave Inspire. Du kan också välja mellan olika modeller med smal, bred och normal läst, så det finns alltid ett par lämpliga löparskor för dina fötter.