• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Bekväma Löparstrumpor

Varje löpare har en specifik passform och därför olika behov när det gäller strumpor. Vi erbjuder ett brett utbud, så att alla kan hitta rätt löparstrumpor. Du kan välja mellan olika typer av kompressionsstrumpor som stimulerar blodcirkulationen och minskar risken för skador. Dessa strumpor är lämpliga för löpning eftersom de bromsar trötthetssymptomen och främjar återhämtningen.

Löparstrumpor i form av en ankelstrumpa, en halvhög strumpa eller en hög strumpa

Föredrar du att ha en ankelstrumpa, en halvhög strumpa eller en hög strumpa? Allt finns att hitta i vårt mångsidiga sortimentet. Välj en slående färg eller en strumpa i svart eller vitt från märken som ASICS, Stox, Nike och FALKE. Vilken typ av strumpa föredrar du att springa med?

Kombinera en av våra löparstrumpor med matchande löparskor

Naturligtvis ska strumporna passa bra i dina löparskor och inte skapa irritation eller skav under löprundan. Nästan alla våra strumpor är sömlösa och passar perfekt för löpning. Vi har löparstrumpor från många olika märken, precis som vi har många märken på löparskor. Vi har Nike löparskor, Hoka löparskor, och ASICS löparskor och många fler.